Heili Klandorf: milline on seksikas mees?

Heili Klandorf
, Postimees Elustiili juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heili Klandorf, Postimees Elustiil juhataja
Heili Klandorf, Postimees Elustiil juhataja Foto: Mihkel Maripuu

Nädalapäevad tagasi istusin naistega vanuses 30–50 õhtusöögil. Meid oli kokku kaheksa – arstidest koduperenaisteni. Mingil avameelsushetkel viskas õhtu peategelane, sünnipäevalaps õhku küsimuse: milline on seksikas mees? Ei läinud poolt minutitki, kui tuntud daam teatas valjuhäälselt, et muidugi Tanel Padar. Seltskonnas oli kuulda nii nõustuvat mõminat kui ka nurinat. Nii tuli igaühel välja käia oma definitsioon seksikusest ...

«Seksikas mees on lihtsalt seksikas, musklis ja selline, noh, modell, kes ajakirjadest vastu vaatab,» täiendab Tanel Padari poolehoidja.

«Minu jaoks on see mees, kelle poole ma vaatan – ta ei peagi olema silmatorkavalt hea välimusega, aga temas peab olema miski, mis paneb mind teda aina uuesti ja uuesti vaatama,» arvan ma ise.

«Minu meelest on seksikal mehel kihvt hääletämber ja hea huumorimeel,» avaldab kolmas.

«Alguses ju ei kuule häält, näeb vaid pilti. Seksikas mees on tagant vaates ilusa tuhara- ja reiejoonega,» nendib neljas.

«No minu meelest on seksikas mees Aivar Pilv – ta on nii sirgeseljaline ja alati hoolitsetud, mehelik,» torkab viies.

«Hmm, ma ei oskagi päris täpselt öelda, aga lõhn on väga oluline,» ohkab paraja pähkli peale kuues.

«No see on keemia, mis mõnega on ja mõnega lihtsalt ei ole ega tule,» võtab sünnipäevalaps kokku.

Üks naine on aga justkui ringist väljas, pole oma arvamust avaldanud. Vaatame küsivalt tema otsa ja ta ütleb veendunult: «Seksikas mees on minu elukaaslane.»

Sõbrapäeva eel on hea meelde tuletada, et kõigi meie jaoks on kusagil keegi, ja nagu meie sünnipäevaseltskonnast selgus, on kõigi unelmad erinevad – õnneks! Nii et kui oled veel vallaline, anna aega, ta tuleb ...

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles