Pildid: Anni Arro esitleb Wear-Arts kleite

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Saar «Eventually Everything Connects». Anni Arro
Martin Saar «Eventually Everything Connects». Anni Arro Foto: Siiri Kumari

Sõbrapäeva puhul algatas innovaatiline Eesti moe ja kunstiplatvorm Wear-Arts toreda kogunemise kunstisõpradele. Särav ja alati naiselik Anni Arro on olnud nii kunsti kui ka moega alati lähedates suhetes.

«Veel toredam, et nüüd saab need ühendada,» kommenteerib Anni Arro. «Olen üles kasvanud kunsti keskel ja ei kujutaks oma elu ilma selleta ettegi! Kunst ja mood on minu jaoks inspireeriv ning kuidagi loomulik osa elust. Eelistan ajatut, stiilset ja kvaliteetset moodi, mida saab kanda ka igapäevaselt. Seda Wear-Artsi kollektsioon ka võimaldab. Sest minu meelest peaks mood tooma rõõmu ja ilu!»

Foto: Siiri Kumari

«Just see ongi disaini funktsionaalsuse peamine eesmärk, et kunstitöid on võimalik riietel vahetada ning see annab võimaluse kanda näiteks iga päev erinevaid kunstiteoseid vastavalt tujule,» kommenteerib kollektsiooni disainer Mari Martin. 

Wear-Arts on kodumaine moe- ja kunstiplatvorm, mille eesmärgiks on propageerida kunsti autoriõiguste kasutamist moes. Iga toode toetab kunsti ja panustab autoriõigustesse. Et kunst jõuaks uhkusega sinu garderoobi!

Foto: Siiri Kumari

Anni kannab piltidel Tallinn Dolls ja Wear-Arts ühisloominguna loodud rõivastel Eesti Kunstnike kunstitöid  - Marko Mäetamm «Nuttev karu», Toomas Volkmann «Johnny With The Broken Angel», Martin Saar «Eventually Everything Connects». 

Fotod tegi Siiri Kumari, juuksed sättis Kätlin Mägi (Hairlook by Cutrin), meigi Maret Ubaleht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles