Odrajahust pannkook kohupiimakreemiga


Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Odrajahust pannkook kohupiimakreemiga

Odrajahust pannkook kohupiimakreemiga
Foto: Egert Kamenik

Möödunud nädalal valis Veski Mati kõige tervislikuma talveküpsetise, millest võid lähemalt lugeda siit. Kümne finalisti sekka pääses ka odrajahupannkook, mille autoriks on terviseblogija Helena Kõivsaar.

Odrajahust pannkook kohupiimakreemiga

Autor: Helena Kõivsaar

  • 2 keskmist muna
  • 100 g proteiinikohupiimakreemi
  • 30-35 g odrajahu
  • 1tl (10 g) maapähklivõid
  • steviat
  • kaneeli
  • vaniljet
  • 1 tl küpsetuspulbrit

Klopi lahti munad, lisa sellele odrajahu ja 1 tl küpsetuspulbrit. Maitsesta stevia ja vaniljega.

Vala pool tainast väikesele pannile (u 18 cm) ja küpseta, kuni on ühelt poolt pruun. Kui sul on suurem pann, võid teha õhemad pannkoogid. Serveeri koos kohupiima ja maapähklivõiga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles