Aktiivsusmonitor tegi paarile tõeliselt suure üllatuse

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Üks New Yorgis elav paarike sai suure üllatuse osaliseks: nimelt said nad tänu Fitbiti aktiivsusmonitorile teada, et ootavad last.

David ja tema abikaasa Ivonne olid juba mõnda aega üritanud last saada. David ostis omale jõuludeks aktiivsusmonitori, et uuel aastal paarist lisakilost vabaneda. Üsna pea pärast seda soetas ka Ivonne omale aktiivsusmonitori, edastab Elite Daily.

Ivonne oli Fitbiti kasutanud lühikest aega, kui täheldas, et aktiivsusmonitor näitab pidevalt, et naise südametöö on kogu aeg keskmisest veidi kiirem. Kui tavalises puhkeasendis peaksid südamelöögid jääma vahemikku 60–100, siis Ivonne’il oli see number 110. Ta polnud hakanud rohkem trenni tegema ega kulutanud rohkem kilokaloreid.

Ivonne palus oma mehel Fitbiti vaadata ja mees pöördus lõpuks Redditis teiste kasutajate poole, et uurida, kas kellelgi teisel on olnud sarnane probleem ja kuidas saaks seadmele taaskäivituse teha.

Terviseentusiastid hakkasid talle kiirelt erinevaid vastuseid pakkuma. Üks kasutaja küsis: «Kas naine on viimasel ajal midagi stressirohket kogenud või kas ta võib olla rase?»

David ja Ivonne otsustasid soetada rasedustesti ning selgus, et naine oli tõepoolest lapseootel. David jagas oma rõõmu Redditis ja kirjutas:

«Aitäh kõigile abi ja toe eest! Väga tore on lugeda teie häid soove ja kommentaare, ka neid, kus uuritakse, kas ma olen ikka isa (asja tuleb võtta huumoriga, eks). Tahtsin öelda, et see kõik on tõeline, ma ei tööta Fitbiti heaks, see pole mingi turundustrikk. See on väga tõeline, hirm on tõeline, ärevus on tõeline! Ma olen tavaline mees, kes küsis lihtsalt teistelt nõu… Ma ei osanud aimatagi, et see asi lõppeb niimoodi! Nüüd olen ma tavaline mees, kes valmistub oma esimese lapse sünniks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles