Video superemast on võitnud miljonite südamed

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis videost

Iga ema võib kinnitada, et väikelaste riietamine võib olla üsna keeruline ülesanne. Kui tavaliselt on lapsel käsi-jalgu kokku neli, siis riidesse panemise hetkel tekib mulje, et jäsemeid on järsku vähemalt kümme, ent ükski neist ei taha minna õigesse kohta.

Ontarios elaval Corrie-Lynn Whyte'il ja tema partneril Dan Gibsonil on kokku neli last: kaheksakuused kolmikud ja 2-aastane tütar Emily. Kujuta nüüd ise ette, et peaksid igal hommikul riidesse panema neli väikest põnni, tundub üsna võimatu ülesandena?

Whyte tegi video sellest, kuidas ta igal hommikul lapsi riidesse paneb ja seda lõbusat videot on vaadatud üle 50 miljoni korra.

Vaata ise, kuidas see ettevõtmine tal läheb!

Mom vs Triplets + Toddler!A must watch! 󾆜🏼󾆩🏻󾆩🏻󾆩🏻 .. Give super mom a share! Being Mommy Dan Gibson Ellen MommyPage Parenthood Being Daddy Parenting.com Twin Magazine Parent Life Network ellentube

Posted by The Baby Gang on Thursday, 4 February 2016
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles