Millised on läbi aegade kõige seksikamad filmid?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader filmist «Kuum pirukas».
Kaader filmist «Kuum pirukas». Foto: /KPA / HIP / TopFoto

Veebipõhine nõuandeleht Dr. Ed analüüsis viimase 90 aasta 1223 filmistsenaariumit, et kindlaks teha, millised filmid on statistilises mõttes kõige seksikamad. 

Analüüsi aluseks oli see, mitu korda erinevad näitlejad mainivad filmi jooksul seksi või sellega seonduvaid sõnu (armatsema, kähkukas, oraalseks jne). Selgus, et statistilises mõttes võib kõige seksikamaks filmiks pidada 1998. aasta «Armunud Shakespeare'i», kus mainiti erineval viisil seksi koguni 147 korda (film kestab 123 minutit), kirjutab Glamour.

Komöödiafilmidest mainiti seksi kõige rohkem filmis «Scott Pilgrim vs the World», mille peaosas on Michael Cera. Humoorikatest filmidest teisele kohale tõusis «Kuum pirukas», kus oli samuti seksist väga palju juttu. 

Analüüsist selgus seegi, et näitlejatest on seksi erineval viisil filmides maininud kõige rohkem Geoffrey Rush (mängis ka filmis «Armunud Shakespeare»). Talle järgnevad Tom Wilkinson ja Michael Cera. Naistest jõudsid esikümnesse Leslie Mann, Julianne Moore ja Holly Hunter.

Veebilehe Dr. Ed esindaja selgitas, et see uuring paljastas hästi, kuidas on aja jooksul muutunud meie suhtumine seksi. Seks pole enam tabuteema ja analüüsist selgus, et kõige rohkem mainiti seksi 2011. aasta filmides. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles