Kolm kiiret ja lihtsat soenguideed tulevaseks valentinipäevaks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Sõbrapäevani on jäänud loetud päevad ja siis võib kaunitaridel kiireks minna — mõnigi peokutse võib saabuda ootamatult. Kui suhtes neiud ja naised oskavad kallimalt veel üllatusi ette oodata, siis vallalistel võib noormehe kutset kuuldes juuksurisse minek sootuks ununeda või ei jää selleks aega. 

WoW Studio pakub välja kolm soenguõpetust, mille puhul läheb kiire tulemuse saavutamiseks vaja vaid kammi, patsikummi, juukseklambreid, kaunistusi ja juukselakki.

Foto: Wow suudio

Elegantne krunn ja su noormees tunneb ennast džentelmenina

Alusta hobusesabaga, seejärel tee juustest punupats ning kinnita see õhukese kummiga. Vea punutud pats läbi üles kinnitatud hobusesaba. Tõmba punutud patsi äärekesi rohkem lahti, alustades nende sikutamist äärtest. Kinnita patsi alumine osa klambritega vastu pead. Lopsakama tulemuse saamiseks sikuta paunakesi lahtipoole.

Foto: Wow suudio

Kaunistusega krunn ja pilgud pöörduvad sinu poole

Kinnita juuksed tugevasse hobusesabasse. Jaota juuksed kahte võrdsesse osasse, keera mõlemad salgud rulli ja seejärel keeruta need omavahel kokku ning kinnita õhukese kummiga. Nüüd keera saadud pats pealaele krunniks ja kinnita klambritega. Soovi korral võid lisada kaunistuse, et soeng veelgi efektsem oleks.

Foto: Wow suudio

Tütarlapselik lipsuke ja tunned ennast pilkupüüdva koolitüdrukuna

Veendu, et sul oleks enne soengu tegemist kõik vajalikud töövahendid käeulatuses — kamm, patsikumm, juukseklambrid ning juukselakk, muidu tuleb sellest üks suur segadus, kui hakkad soengut tehes ringi jooksma ja neid taga otsima. Esmalt kammi juuksed korralikult läbi ja kinnita patsikummiga hobusesabasse, seejärel sikuta kinnitatud juustest pealaele paunake ning jaga see kaheks võrdseks osaks. Hea nipp on seejärel hõõruda natuke juuksegeeli käte vahel, et vormida ilusti hoidev lipsuke. Tõmba lahtijäänud salgud lipsu keskelt taha ning kinnita klambriga. Volüümika lipsu jaoks tee seejärel salgud kaheks ning suru lipsukeste sisse. Kinnita klambriga ja viimistle soeng juukselakiga.

Ükspuha, millist varianti sa ka ei kasutaks, tulemus tuleb oma lihtsuses tõenäoliselt rabav ja ilus sõbrapäeva veetmine oma Valentini seltsis jääb kauaks meelde!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles