Ilusad naised, kes näitavad head eeskuju

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Khloe Kardashian.
Khloe Kardashian. Foto: Evan Agostini/AP

Pole midagi imetlusväärsemat naisest, kes on oma välimusega rahul ja tunneb end oma kehas hästi. Sellistelt naistelt tasuks eeskuju võtta, sest suhe iseendaga on üks tähtsamaid suhteid iga inimese elus.

Brit.co tõi välja kümme imetlusväärset naist, kes on kõigile teistele eeskujuks.

1. Khloe Kardashian on öelnud, et tema trimmis pepu ja tugevate kõhulihaste saladus peitub tervislikus toitumises ning õhtustes trennides. Rohkem nõuandeid võib leida Khloe Kardashiani raamatust «Strong Looks Better Naked».

AFP
AFP Foto: Jamie McCarthy/NBC/AFP

2. Demi Lovato on kindlasti eeskujuks kõigile noortele naistele, kes pole oma välimuse või kehakujuga rahul. Lauljanna jagab sotsiaalmeedias fotosid, kus ta ei kanna üldse meiki ja ta on ka öelnud, et ei töötle oma fotosid. 

Instagram
Instagram Foto: SCANPIX

3. Oprah Winfrey on alati kõiki võlunud oma rääkimisoskuse ja sellega, et ta suudab inimesi puudutada. Ta pole saladust teinud sellest, et tal on olnud kaaluprobleeme, samas tunnistas ta hiljuti, et soovib toituda tervislikult, kuid saiast ei loobu ta iialgi. Kaalujälgijate liikumine valis Oprah aasta eeskujuks.

SIPA
SIPA Foto: Sipa USA/John Salangsang / SIPA

4. Chrissy Teigen on modellide seas silma paistnud sellega, et ta jagab sotsiaalmeedias tihtipeale fotosid, mis kujutavad tema igapäevast elu ja need pole sugugi nii hoolikalt valitud ja töödeldud, kui võiks arvata. Teigen on kui armas naabritüdruk, kellega kõik suudavad samastuda. Ta on ilmselt üks esimesi modelle, kes tõestab, et sa ei pea olema üliinimene selleks, et nautida tasakaalustatud elustiili ja samas tunda elust mõnu.

AP
AP Foto: Rich Fury/AP

5. Karlie Kloss on tegija nii moelavadel kui jõusaalis. Tänu temale oleme saanud aimu, mida peavad pesumodellid tegema, et moeetendusteks valmis olla. Tore on seegi, et Karliele meeldib küpsiseid valmistada ja süüa, mis näitab, et modellid ei söö ainult salatit.

Instagram
Instagram Foto: Instagram/Instagram

6. Lena Dunham on alati seisnud selle eest, et naiste kehakuvand oleks kõigest hoolimata positiivne. Ta ei jaga fännidega töödeldud fotosid ja ka teleseriaalis «Girls» ei varjanud Dunham kunagi seda, milline on ta keha.

AP
AP Foto: Danny Moloshok/AP

7. Kristen Bell on humoorikas, armas ja oma kehaga väga rahul. Vähemalt sellise mulje on ta suutnud jätta. Ta pole kunagi muretsenud sellepärast, kuidas pärast rasedust lisakilodest lahti saada, ja tal on kadestamisväärselt ilus nahk.

AP
AP Foto: Jordan Strauss/AP

8. Amy Schumer teeb tihtipeale nalja oma välimuse üle, kuid ärge laske sel end petta: ta on omaks võtnud positiivse kehakuvandi eeskuju rolli. «Ma pole see, kellega ma magan. Ma pole mu kehakaal. Ma pole mu ema. Ma olen mina,» on ta öelnud. 

Kuvatõmmis
Kuvatõmmis Foto: Kaader videost

9. Caitlyn Jenner on oma tuntust hästi ära kasutanud ega varja enam midagi. Tema muutumine ja julgus on kõigile eeskujuks ning tuletab meelde, et iga inimene peaks elama nii, et ta oleks õnnelik.

AFP
AFP Foto: Dimitrios Kambouris/AFP

10. Melissa McCarthy on eelkõige tuntud näitlejana, kuid tegelikult on ta ka südikas ärinaine, kes tahab õpetada naisi elu armastama. Ta on loonud oma rõivabrändi, mis pakub rõivaid väga erinevas suuruses naistele ja ta on öelnud, et väljendit «pluss-suuruses» ei tohiks üldse kasutada.

Reuters
Reuters Foto: DANNY MOLOSHOK/REUTERS
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles