«Maailma kauneima tüdruku» töö tekitab palju vastuolu

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristina Pimenova.
Kristina Pimenova. Foto: -/AFP

Kristina Pimenovat on korduvalt nimetatud maailma kõige ilusamaks tüdrukuks. Ta on modellina tegutsenud juba aastaid, kuid hiljuti sõlmis ta lepingu agentuuriga LA Models, mis on asjatundjate hinnangul üks kuulsamaid modelliagentuure maailmas.

Ent neiu «amet» tekitab palju vastuolu: paljud on arvamusel, et kõigest 10-aastasel tüdrukul ei sobi tegutseda valdkonnas, kus nähakse naisi kui seksobjekte. Neiu fotosid on avaldatud tunnustatud moeajakirjas Vogue, ta on teinud koostööd Roberto Cavalli ja Dolce & Gabbanaga. Tema modellikarjäär sai alguse siis, kui Pimenova oli kõigest 3-aastane, vahendab Good Housekeeping.

Tal on Instagramis 1,2 miljonit järgijat. Mõningaid tema pilte on kõvasti kritiseeritud, sest noor neiu on üles astunud ka bikiinides. Kõiki Pimenova sotsiaalmeediakontosid haldab tema ema Glikeriya Pimenova, kes eelmisel aastal astus kritiseerijatele kindlalt vastu.

LA Modelsiga sõlmitud lepingu järgi kuulub Pimenova nende «noorte» modellide kategooriasse. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles