Naised paljastavad: hetk, mil mõistsin, et suhe on läbi

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Suhted pole alati maagilised ja ilusa lõpuga lood, mida me näeme romantilistes filmides. Tihtipeale võivad suhted muutuda keeruliseks, segaseks ja tekib tunne, et selle nimel pole enam mõtet võidelda. 

Cosmpolitan.com uuris 20. eluaastates naistelt, millal nad mõistsid, et armusuhe on lõppenud.

1. «Kui jagasin mehega midagi head, mis minuga juhtus, aga selle asemel, et mind õnnitleda, üritas ta mind üle trumbata. Mõistsin, et miski pole tema jaoks kunagi piisavalt hea, kaasa arvatud mina.»

2. «Kui ma ei tundnud enam armukadedust tema eelmiste naiste pärast ja hakkasin otsima teiste meeste seltskonda.»

3. «Kui ta vaatas mind nii nagu alati ja ütles, et igatses mind. Ma vastasin samaga, aga see oli ka kõik... need olid ainult sõnad. Ma olin kui robot, kes pidi neid sõnu ütlema, mitte inimene.»

4. «Kui ma õppisin välismaal ja kallim pettis mind. Ma oleksin pidanud teda kuulama, kui ta ütles, et ta ei jää mind ootama.»

5. «Kui ta vältis mind tema enda korraldatud peol.»

6. «Mõistsin, et suhe ei huvita mind enam, kui ta ei pööranud enam minu vajadustele tähelepanu ja ma tundsin, et ta ei viitsi enam pingutada.»

7. «Kui ta ütles, et ma olen kitsi, sest me käisime koos söömas ja ma ei lubanud tal magustoitu tellida. Arve, mille mina maksin, oli niigi juba 90 dollarit.»

8. «Kui mind ei huvitanud enam see, kas me veedame koos aega. Peale selle hakkasid teatud pisiasjad mind tema juures närvi ajama.»

9. «Kui me vaatasime tema juures jalgpallimängu ja ma tõin mingi tobeda ettekäände, et ma pean ära minema. Mul polnud muid plaane, aga ma tahtsin olla ükskõik kus mujal.»

10. «Kui ta ütles mulle, et ma pole piisavalt hea. Ta ütles, et ma ei pinguta piisavalt, ja jättis mind mu verandale nuuksuma. Sel hetkel taipasin, et asja ei anna enam parandada. Tema ei tahtnud mind aidata, mina ei tahtnud enam vaeva näha. Minu jaoks polnud asi enam seda väärt, kui ta ei osanud mind hinnata.»

11. «Kui ta rääkis mulle pidevalt samu valesid. Suhe kestis aasta ja ma siiralt uskusin, et ta peab oma lubadustest kinni, kuid tegelikult valetas ta mulle kogu suhte jooksul.»

12. «Kui tema parim sõber hakkas mulle külge lööma ja ma ei peatanud teda. Asi läks nii kaugele, et ma ei suhtle enam üldse oma eksiga, aga tema parima sõbraga oleme endiselt väga lähedased ja peame end teineteise parimateks sõpradeks. Parim on see, et mu eksil pole aimugi, kellega ma teda petsin. See on meie väike saladus.»

13. «Kui ta ütles, et läheb oma parima sõbraga baari, kuigi tegelikult veetis ta parim sõber terve õhtu minuga.»

14. «Kui ma tulin töölt koju ja leidsin oma kallima diivanilt, õlu ühes käes ja teine naine süles. Ma polnud isegi vihane. Ma lihtsalt lahkusin ega läinud enam kunagi sinna tagasi.»

15. «Kui me kolisime kokku ja ma taipasin, et ta on maailma kõige halvem korterikaaslane. Üsna ruttu hakkasid mind teatud asjad tema juures häirima. Lõpetasin kiirelt suhte, ma lihtsalt ei suutnud temaga koos elada.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles