Viis nõuannet, kuidas valida pesu, mis võtaks su mehe sõnatuks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Täpselt nädala pärast on aasta üks romantilisemaid päevi, mida enamik paarikesi armastab tähistada. Soovid oma kallimat valentinipäeval üllatada? Üks võimalus on soetada seksikas aluspesu, mis ei jätaks fantaasiale kuigi palju ruumi.

Veebileht YourTango uuris blogijalt Abraham Lloydilt, milline aluspesu võtab mehe sõnatuks. Siin on Lloydi viis nõuannet.

1. Eelista lihtsaid värve

Must, valge ja õrna värvitooniga pesu, mis rõhutab naise kehakurve, on seksikas, elegantne ja sobib kenasti romantilise meeleoluga. Eredavärvilised või ihukarva pesu mõjub sootuks vastupidiseks. Mees tahab näha, mis naisel seljas on ja jälgida silmadega, kuidas pesu liibub vastu naise kaunist keha. Kui on miski, mis tõmbab tähelepanu mujale, siis see võib kogu õhtu rikkuda. Kui kahtled, eelista musta värvi pesu, sest see on šikk ja seksikas.

2. Veendu, et pesu istuks kenasti ja ära punnita seda selga

Väga tähtis on see, et naine tunneks end seksikas pesus mugavalt. Kui ta peab pidevalt õlapaelu või püksikuid kohendama, siis ilmselgelt pole tal kuigi mugav. Pea meeles, et kui mõni asi on sul seljas ebamugav, siis see paistab ka silma.

3. Ära kanna pesu, mida on keeruline seljast võtta

Kui rinnahoidjat või muud seksikat aluspesueset on keeruline seljast võtta, siis see võib kähku mehe entusiasmi vähendada. Ära eelda, et mees teab, milliseid pandlaid, haake, lukku või paelu tuleb lahti teha, et sind alasti voodisse saada. Eelista esemeid, mida saab kergesti selga panna ja seljast võtta. Hea nõuanne: mehele mõjub väga erutavalt see, kui ta näeb naist pärast eelmängu lahti riietumas.

4. Tea, milliseid kehaosi rõhutada

Kanna sellist pesu, milles sa näed välja ja tunned end ilusa, seksika ja enesekindlana. Ära kanna sellist pesu, mis ei sobi sinule kehaga. Pea meeles, et mehed armastavad eelkõige silmadega. Ära kanna sellist pesu, mida sa arvad, et mees tahaks sul seljas näha, eelista hoopis pesu, milles tunned end hästi. Mees tahab, et sa oleksid seksikas ja et see erutaks teda.

5. Ära unusta ka aksessuaare

Lisaks pesule võid tähelepanu pöörata ehetele ja/või kingadele. Seksikat pesu kandev naine näeb kahtlemata hea välja, kuid veelgi seksikam on see, kui naisel on jalas kaunid kingad ja kaelas ilusad pärlid. Iga kord, kui mees sind nende pärlitega näeb, hakkab ta juurdlema, mida sa küll oma riiete all võid kanda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles