Viis karmi tõde, mida iga armuke peaks teadma

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Teise inimese armastamine ei pruugi olla lihtne, eriti ebameeldivaks muutub asi juhul, kui tead, et sina pole ainuke, kellega ta koos on. Selle probleemiga seisavad silmitsi kõik naised, kes on n-ö teise naise staatuses.

Sa võid olla mehesse meeletult armunud, ent pead mõistma üht olulist asja: ta ei jäta oma naist ilmselt kunagi maha. Elite Daily tõi välja viis karmi tõde, mida iga armuke peaks meeles pidama.

1. Saa aru, et ta ei jäta oma naist sinu pärast maha

Kas oled tutvunud mehega, kes tahab sinuga koos olla, ent samas sa tead, et tal on abikaasa, keda ta ei taha maha jätta? Selliseid mehi on olemas ja nad on üsna armetud tegelased. Keegi ei oska ilmselt öelda, mis on selle mehe kavatsused. Kas ta teeb sulle meelega haiget? Kas ta tahab lihtsalt olla kahe naisega? Igatahes oled sina see, kes kannatab. 

2. Ära kujuta ette, et ta on keegi, kes ta tegelikult pole

Kas oled mõelnud, et asi võib olla selles, et sa valid oma ellu valesid mehi? Nagu eelmises punktis mainitud, ei jäta mehed tavaliselt oma naisi armukeste pärast maha. Mehed võivad vahel lolli mängida, kuid tegelikult on nad salakavalad nagu rebased. Nad teavad, milliseid naisi tasub kodus oma emale tutvustada, millise naisega sõprade ees uhkustada ja millise naisega vaid öösel kell 2 kokku saada. Ära lepi kogu aeg meestega, kes annavad sulle võltslootust, oma südames sa ju tead, et see suhe ei jõua kuskile. 

3. Jahi unistusi ja eesmärke, mitte mehi, kes ei suuda pühenduda

Seks pole määrav. See on vaid üks osa võrrandist. Ära usu neid, kes ütlevad, et esimesel kohtingul ei tohi kaaslasega voodisse minna. Mees otsustab iseseisvalt, kas sa meeldid talle või mitte, seks ei pruugi selles mingit tähtsust omada. Aga kui märkad juba suhte alguses, et tal on raskusi pühendumisega, ära näe temaga vaeva.

4. Jälgi, kas ta käitub nagu suhtes olev mees

Kas ta räägib sinuga tulevikust? Mõned mehed on sellised, et nad ei taha lahkuda lagunevast suhtest ja varuvad omale teiste naiste näol n-ö varuvariante. Need mehed ei jäta oma naist maha enne, kui nad on leidnud naise, kes on nende hinnangul seda sammu väärt. Pane hoolikalt tähele, mis teie vahel toimub.

5. Ta ei saa karistada, kui ta otsustab, et ei taha enam sinuga olla

Tal on õigus minema kõndida just sel hetkel, kui tal saab sinust kõrini ja midagi ei juhtu. Ära oota seda hetke, ole otsusekindel ja tegutse iseseisvalt. Tee juba suhte alguses kindlaks, millesse sa end mässid. Austa fakti, et mehel on naine olemas. Kui nende suhe peaks purunema ja ta otsustab sinu kasuks, siis on trumbid sinu käes. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles