Retsept: tervislikud tatraküpsised

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tatraküpsised
Tatraküpsised Foto: Egert Kamenik

Täna valis toiduajakirjanikest ja blogijatest koosnev žürii Eesti kõige tervislikumaks talveküpsetiseks Veski Mati täistera rukkijahust valmistatud šokolaadikoogi. Kolmandale kohale jäid tatraküpsised, mida on samuti igaühel võimalus ise järele proovida. 

Autor: Triin Krusell

Tatraküpsised

150 g võid

6 spl rafineerimata roosuhkrut

3 muna

21 spl tatrajahu

Soovi korral rosinaid

Vahusta toasoe või suhkruga. Lisa ükshaaval munad. Kui on ühtlane segu moodustunud, lisa tatrajahu (ja soovi korral rosinad). Sega ühtlaseks massiks. Pane 30 min -1h külma. Vormi pallid ja vajuta lamedaks. Küpseta 20 minutit 200 kraadi juures.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles