Valentinipäeval vallaline? Siit saad abi!

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Valentinipäev on Eestis pigem sõbrapäevana tuntud, kuid vallalised võivad end ikka tunda südametepäeval õnnetuna. Siin on seitse nõuannet, kuidas end 14. veebruaril paremini tunda.

  1. Ära lase valentinipäeval end närvi ajada. Mõtle positiivselt: ega valentinipäev päikesevarjutus ole! Järgmine on juba 12 kuu pärast, nii et mõtle sellele kui lihtsalt aastale, mil valentinipäevast puhkasid. Tee täpselt seda, mida hing ihaldab ja ära stressa!
  2. Ära jookse pea seljas ringi, et kedagi leida. Sa arvad, et pead ilmtingimata kellegi seltskonnas valentinipäeva nautima, ükskõik siis, kes see ka poleks? Rumalus!
  3. Naudi tõsiasja, et ei pea restoranis maksma fikseeritud menüü eest mitmekordset hinda. Sa võid kokata endale just nii meeldiva õhtusöögi, kui soovid.
  4. Saa sõpradega kokku ja minge kinno. Naudi aega fantaasiamaailmas, samal ajal kui ülejäänud maailm kaotab pea rooside ja šokolaadide hulluses.
  5. Paljusid baare ja pubisid jätab valentinipäev täiesti külmaks. Võta sõbrad kaasa ja veetke niisama toredasti aega!
  6. Ära keskendu sellele, et valentinipäev on päev romantikaks. Võta seda kui võimalust soovi korral kaasa lüüa. Millal sa viimati vastlaliugu lasid? Või marti jooksid? Ei pea ju iga jumala kord kaasa mängima, osavõtt pole kohustuslik.
  7. On hunnik meelelahutusi, millest osa võtta ja mis pole kuidagi romantilise loomuga. Mine naudi kontserti, võta tantsutund või tegele kas või heategevusega. Tegevust leiab küll ja veel!

Allikas: Female First

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles