Kuus märki, et oled leidnud inimese, kellega abielluda

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Mõni suhe tundub parem kui teine. Sa vaatad talle otsa ja tunned, et just temaga võiks minna maailma lõppu ...

  1. Sa usaldad teda. Usaldus on tugeva suhte alustala. Võib-olla varasemates suhetes on sul olnud põhjust mitte usaldada, aga sel korral on kõik teistmoodi. Sa lihtsalt usaldad teda. See on kõhutunne, mida ei koge just tihti.
  2. Ta toob su ellu head. Iga hea partner toob su ellu lisaväärtusi, isegi kui see on «kõigest» õnn. See ei pea olema hunnik raha või uhke auto, ta rikastab su elu tähendusrikastel viisidel.
  3. Ta usub sinusse. Ükskõik, mis hull idee sulle ka pähe ei kargaks, su täiuslik partner usub sinusse. Ta usaldab sind, ta toetab sind. Ta tõesti usub, et sa võid saavutada kõike, mida soovid ja vajad.
  4. Ta ütleb välja vajadusel ka karmi tõe. Ta usub sinusse ja on supertoetav, on ta valmis vajadusel välja ütlema ka tõde, mida sa ehk väga ei taha kuulda. Aga tasub meeles pidada, et ta sellisel juhul kahtleb su plaanides, mitte su võimekuses. Ta tahab olla kindel, et oled parim võimalik versioon endast.
  5. Te tahate elus samu asju. Selles pole midagi halba, kui teil on elus erinevad eesmärgid, aga on suur vahe, kas erinevad eesmärgid või see, mida elult üldiselt tahta. Kui sina tahad reisida, tema aga koduseks jääda ja pere luua, olete te erinevates punktides. Te ei tohiks teineteise kasvu takistada.
  6. Te armastate teineteist. No kui armastus puudub, elad sa koos lihtsalt väga toetava korterinaabriga.

Allikas: Higher Perspective

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles