Postimehe nädalahoroskoop 6.-12. veebruar

, www.eestihoroskoop.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Phovoir / Scanpix

Mida lubab horoskoop järgnevaks nädalaks? Kellel on õige hetk ellu viia ammumõeldud plaane, kellel on kätte jõudnud parim hetk hakata elama tervislikumalt?

Jäär

21. märts – 19. aprill

Nädalavahetusel võid tunda sisemist rahutust. Suhetes kalli inimesega on ebakõlad kerged tekkima juhul, kui sulle tundub, et ta üritab sind kontrollida, su vabadust piirata. Uuel nädalal on pilk tulevikku suunatud. Teed suuri plaane, oled valmis õhinal uusi projekte alustama. Hea aeg meeskonnatööks.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Uus nädal annab võimaluse uue lehekülje pööramiseks tööasjus. Küllap märkad nüüd võimalusi, mis varem kahe silma vahele jäid, või siis jätkub sul julgust ja otsustavust võtta ette ülesanne, mis kunagi üle jõu käivana tundus. Kaaslastega pole aga kuigi lihtne suhelda, te ei pruugi üksteist kuigi hästi mõista.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

On kohustusi, mis sulle kohe kuidagi meelt mööda pole. Ära eira neid, vaid proovi asjad ruttu ära teha – kui vanad võlad õiendatud, saad uute ja põnevamate asjade kallale asuda. Tulevikku tasub planeerida koos mõttekaaslastega – arutelu käigus tekib viljakaid uuenduslikke ideid.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Armuasjad on praegu kõige tähtsamad. Ehkki emotsioonid on tugevad, ära lase neil end täiega juhtida. Olukorra mõistlik analüüs ja rahulikuks jäämine pingelistes olukordades võimaldab jõulist arengut soovitud suunas. Kui aga lased end vaid tundeil juhtida, on solvumine kerge tekkima ning armsamaga tülitsemine tõenäoline.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Võimalik, et kodus tuleb midagi remontida. Ole ohtlikke tööriistu kasutades äärmiselt ettevaatlik! Nädala edenedes võib armastuses avaneda uusi perspektiive. Võimalik on reisiplaanide tekkimine või siis tunned vajadust ennast arendada, uute teadmiste kaudu silmaringi avardada.

Neitsi

23. august – 22. september

Kui oled lapsevanem, leia tavapärasest rohkem aega oma järeltulijatega vestlemiseks ning ka nendega põnevate hobide harrastamiseks. Usaldust ja mõistmist on võimalik suurendada, suhteid tugevdada. On hea nädal, et võtta ette igapäevaharjumuste muutmine, hakata veelgi tervislikumalt elama.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Perioodi esimesed päevad võivad lähedastega suhetes pinget tuua. Ehk on põhjuseks su enda suur soov kõike kontrollida ja teistele ettekirjutusi teha? Võta rohkem aega, et teisi kuulata ja proovida mõista ka nende seisukohti. Mida päev edasi, seda meeldivamaks ja kõigile kasulikumaks muutuvad peresuhted.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Marsi ja Päikese kvadraadi mõjul oled turris ja tujukas. Sinu soovid ei klapi kuidagi kaaslaste omadega, kannatlikkust ei ole sul aga üldse – kipud oma mõtteid kiiresti ja ilustamata välja ütlema. Proovi sisepinge muul viisil välja elada – tee sporti või füüsilist tööd. Seejuures hoidu ülepingutusest ja vigastustest.

Ambur

22. november – 21. detsember

Mõte liigub kiirelt ja vahedalt, eriti kui mängus on rahaline kasum. Äriasjade ajamine võib suurepäraselt sujuda, targalt tegutsedes kindlustad oma positsiooni või lausa suurendad autoriteeti teiste silmis. Ole taktitundeline, ära hakka edusammudest innustudes end üle hindama ja kellestki kangesti paremaks pidama.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Veenuse ja Pluuto ühendus toob armusuhteisse põletavat kirge ja plahvatusohtlikkustki. Võid läbi elada meeliülendavaid naudinguid, ent kui oled ebakindel, võivad sind vallutada negatiivsed emotsioonid. Kipud armsamat justkui enda omandiks pidama, armukadedus võib lahvatada ilma tegeliku põhjuseta.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Noore kuu nädal võib olla pingeline, aga samas sillutada uusi teid kõrgemate eesmärkide poole. Tasub rahulikult läbi mõelda, mida elult ootad ja kuidas seda saada. Alates teisipäevast ei ole mõtet enam oodata – asu oma plaane samm-sammult ellu viima. Küllap leiad häid mõtte- ja teekaaslasigi.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Nädal võib olla pisut ebakindel ja kõhklusi toov. Sa justkui ootaks kannatamatult midagi suurt ja tähtsat, teadmata seejuures täpselt, mis see olla võiks. Hea, kui saaksid tempot veidi maha võtta, lasta oma mõtetel settida ja selgineda. Kuula oma sisehäält ning proovi aru saada hirmude salajastest põhjustest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles