Marin meeste voodikiiksudest: sokilembist õlitajani

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Caro / Scanpix

Minu hindamatuks silmaringiavardajaks seksi- ja suhetemaailmas on üks pöörane seltskond naisi. Oleme kõik täiesti erinevatelt elualadelt ja seinast seina taustaga, meie hulgas on nii kunstiinimesi, sotsiolooge, meditsiinitegelasi kui baaritöötajaid. Ja oleme omavahel nii hästi klikkinud, et räägime vajaduse või soovi korral vabalt ka vooditeemadel.

Kedagi ei huvita haiglaselt, mida teine eelmisel ööl korda saatis, aga vahel tulevad erilisemad teemad jutuks. Viimati oli elav arutelu meeste veidrustest voodis. Naispartnereid meil lihtsalt kamba peale eriti pole ja iseendast ka alati rääkida ei taha. Seega nimekiri meestest, kellega meil on kokkupuuteid olnud, ja nende seksikiiksudest, ilustamata ja liialdusteta.

Korraarmastaja. Obsessiiv-kompulsiivhäire, mis voodisse kaasa tuleb, võib päris segav olla. Sõbranna kirjeldas lühikesevõitu suhet noormehega, kelle jaoks polnud probleemiks seksi ajal voodist välja astuda, vaip otseks sättida ja tagasi voodisse hüpata, et poolelijäänud akti jätkata. Teemalaienduseks rääkis teine näitsik, kuidas tema ülikooliaegne armastus alati vormelit vaadates kihevile läks. Mõned pühapäevad olid seal peres äärmiselt tugitooli- ja voodisportlikud samal ajal.

Julgeolek ennekõike. Brünett femme fatale rääkis silmade põledes, miks ta siiani ehmub, kui partner kasvõi käekella hakkab randmelt maha pusima. Kujutage ise ette – esimene ühine öö algamas, aeg teineteist võrgutavalt riietest vabastada. Järsku kargas mees eemale, palus sekundi oodata, pusis veidi vöö kallal ning asetas pikema jututa hellalt revolvri öökapile. Neiu ennast selle šarmantse kaaslasega nii turvaliselt ei tundnud. Ja see ei olnud segaste üheksakümnendate alguses, kui iga vähegi ennast ärimeheks nimetav tegelane relvaga ringi jalutas.

Margitruu õlitaja. Mees, kes armastas meeletult massaaži, tegi seda filigraanselt hästi ja ise saajaga samavõrd nautides. Silitusi armastava naise jaoks täielik jackpot. Aga seda ainult siis, kui oli olemas teatud sorti beebiõli. Muid massaažiõlisid ta ei tunnistanud, ka selgitus, et see nafta jääkprodukt pole just liiga kasulik, jäi vastureaktsioonita ja jooksis tema kõrvust täielikult mööda. Selle mehe kaasaks olles oleks mõistlikum mitu pudelikest korraga osta, et varud ootamatult ei lõpeks.

Blowjob on naiste rida. Ma ise pidasin seda eriti kummaliseks, tuli aga välja, et see pole üldse nii haruldane. Nimelt on mehi, kes pärast naise tehtud oraalseksi suudelda ei taha. Minu jaoks arusaamatu – miks see naiste jaoks siis okei peaks olema, kui iseendale vastikuna tundub? Mingi macho-teema, mida naised ei mõista?

Püha mees, tule appi. Mees, kelle kohta on kindlalt teada tema usukülmus, karjub orgasmi ajal «Jesus Christ». Alati. Nagu keskpärastes USA filmides ohatakse alati tipule lähenedes partneri nime. Võinuks muidugi ka halvemini minna, näiteks «Issand halasta» kõlaks veel kohmakamalt.

Sokilembeline. Härra, kellel vajus ära, kui sokke jalas polnud. Kust see kiiks, pole teada, võimalik, et mingi verevarustuse häire, aga kangekaelne sõbranna harjutas ta jonnakalt sellest kombest lõpuks lahti. Konkreetselt võõrutas. Eelmängu ajal kandsid riideid, voodisse jõudes lükkas salaja oma varvastega sokid jalast, algul ühe, siis teise. Vahel õnnestus, vahel kerged tagasilöögid. Aga mõningase treeningu peale sai lõpuks üleni alasti mehe voodisse, seks oli mõlema jaoks super ning potentsi jätkus.

Lõpetuseks lisan tasakaaluks ka ühe kummalise harjumuse naistelt. Nimelt pidid vähemalt paar naist magades mehe peenisest kinni hoidma. Kas see aitavat pearingluse vastu, takistab salaja voodist jalga laskmast või veel midagi põnevamat, jäi kahjuks seekord vastuseta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles