Ajakirja Elustiil nädala soovitused: vastlad ja heavy metal!

Heili Klandorf
, Postimees Elustiili juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heavy metal bänd Manowar esineb Rock Cafes 8. ja 10. veebruaril.
Heavy metal bänd Manowar esineb Rock Cafes 8. ja 10. veebruaril. Foto: Sebastian Konopka/Magic Circle Entertainment/ürituse korraldaja

Lina liugu, pikka liugu; bänd, kes püstitas 84. aastal kõige valjema bändi rekordi, imeline jääetendus lemmikkangelastega ja õppevõimaluste mess - Postimehe ajakirja Elustiil nädala soovitused 6.-12. veebruar.

VASTLAD

Lina liugu, pikka liugu ... Umbes nii see vanarahvas laulis, ja kuigi me enam lina niivõrd ei kasvata, püsivad mõned ammused kombed õnneks ikka au sees. Vastlapäeva puhul pakub Rocca al Mare vabaõhumuuseum sel pühapäeval tavapärast kogu pere vastlaprogrammi. Kui ilm vähegi lubab, saab liugu lasta ja jääkarussellil keerelda, aga taludes vurri meisterdamine, mängude mängimine, seajalgade ja kuklite söömine on igal juhul kavas. Teisipäeval ehk õigel vastlapäeval oodatakse aga kõiki oma puusuuski tõrvama ja nendega kiiremaid ringe tegema! Üks korralik vastlaõhtu lõpeb ikka tantsupeoga, nii kutsub ansambel Ristikhein kõiki nostalgilise muusika saatel jalga keerutama.

MUUSIKA

Milline bänd püstitas 1984. aastal Guinnessi rekordi kui kõige valjem bänd maailmas, ja selle rekordi hiljem kahel korral ise ületas? Õige vastus on Manowar! Kõigi hevisõprade rõõmuks annab maailma heavy metal’i kuningaks tituleeritud ansambel nüüd ka meil kaks kontserti, esmaspäeval ja kolmapäeval Tallinnas Rock Cafes.

JÄÄETENDUS

Hurraa, lemmikmultikategelased jõuavad Eestisse! Maailmakuulus Disney On Ice tuleb oma juubeliturnee käigus Saku suurhalli, kus annab neljapäevast pühapäevani viis etendust! Imeline jäälavastus viib väikesed ja suured Disney hittlugude ja rock’n’roll’i klassika abil fantaasiamaailmadesse, sealhulgas viimaste aegade edukaimast joonisfilmist «Lumekuninganna ja igavene talv» tuntud Arendelle’i kuningriiki.

MESS

«Märka võimalust!» – just nii kõlab messi Intellektika 2016 hüüdlause. Reedel Tartu messikeskuses toimuva ettevõtmise korraldajad loodavad pakkuda igale külastajale teavet just teda huvitavate õppimis- või karjäärivõimaluste kohta. Räägitakse õppevõimalustest gümnaasiumides ja kutseõppeasutustes, kodu- ja välismaistes kõrgkoolides, samuti annavad nõu töötukassa ja tööinspektsiooni esindajad. Saab näha uut ja vana: avatud õppe klassi, kus suhtlemine õpilase ja õpetaja vahel käib täiesti uuel tehnoloogilisel, intellektuaalsel ja looval tasandil, ning vanavanemate aegset klassimudelit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles