Heili Klandorf: vannitoa võlud

Heili Klandorf
, Postimees Elustiili juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heili Klandorf, Postimees Elustiil, juhataja
Heili Klandorf, Postimees Elustiil, juhataja Foto: Heiki Laan/erakogu

Kui sanatooriumid polnud enam vaid Soome eakate Eestisse reisimise põhjus, vaid hakkasid võitma populaarsust ka kohalike seas, avastasin minagi enda jaoks selle maailma hellitavad võlud.

Saaremaale, kuhu mandrilt ikka pagesin, kerkis moodsaid spaasid – üks meeli-erutavam kui teine – riburada pidi ja kord poolaastas lubasin endale seda luksust. Nii hea oli minna nädalavahetuseks kaunisse hotelli ja lasta teistel hoolitseda kõige eest, et endal ei oleks ühtki muret! Kui, siis ainult see, kuidas end rahustava merevaatega toa ülisuurest voodist välja kupatada, et siis taas massaažilauale siruli visata või saunamõnusid nautima minna.

Viimastel aastatel pole ma tervet nädalalõppu kestvat spaatamist endale enam lubanud. Pole lihtsalt aega – lapse sõbral on nädalavahetusel sünnipäev, mahti majapidamisega asjatada leiab vaid vabadel päevadel ... või siis tekitab kulutamine iseenda peale minus süütunnet, sest saab ju ka hoopis odavamalt! Võta endale vaba õhtu, loo kodus mõnus meeleolu ja säti vannituba romantiliseks pesaks, kus veeta mõned tunnid vaid iseendaga. Tõsi, pole küll päris nii, et kõik on ette-taha ära tehtud, pead ise ettevalmistustega veidi vaeva nägema, aga saad järgmiseks päevaks siiski energialaksu. Nüüd, kui väljas on vesine ja jalutuskäik, jooksu- või suusaring võib lõppeda tilkuva nina ja külmavärinatega, annab Elustiil nõu, kuidas luua koju oma isiklik mõnus spaa. Head nautimist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles