Viis märki, et su elu on muutumas paremaks – isegi, kui see nii ei tundu

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Meie elud on pidevas muutumises, aga vahepeal tundub, et läheb ainult raskemaks ja valguskiirt ei paista kusagilt. Higher Perspective reastas viis märki, mis näitavad, et tegelikult on su elu muutumas paremuse poole, isegi, kui see hetkel sulle endale nii ei tundu.

  1. Sa tunned end eksinuna. Kui su elus toimuvad suured muutused, võid sa aeg-ajalt tunda, et oled täiesti eksinud. Sa pole enam kindel, kes sa täpselt oled, sa pole päris kindel, kas oled õnnelik või õnnetu. Ära muretse, see tunne on täiesti normaalne.
  2. Sa näed ainult probleeme. Kui su elu on muutumas, võib tunduda, et üks probleem ajab teist taga ning muresid on rohkem kui lahendusi. Ära muretse, küllap tulevad ka lahendused. Ära kaota pead, mõtle loominguliselt!
  3. Sa oled uje. Kui su elu hakkab muutuma, saad sa ühtäkki väga teravalt teadlikuks iseendast ning see võib sind teha ujedaks. Sa muutud ning sa pole enam kindel, kuidas teised sind näevad ja tajuvad. Teiste arvamus sinust ei ole oluline, sa muutud iseenda, mitte teiste pärast.
  4. Sa näed, mida sa ei taha. Kui elu hakkab muutuma, ei tähenda see alati, et sa tead, mida sa tahad ning hakkad tegema samme selle saavutamise poole. Osa muutumisest on ka sellest teadlikuks saamine, mida sa kindlasti ei taha. See on täpselt sama oluline, kui teada, mida sa saavutada soovid.
  5. Sa oled emotsionaalne. Kui elu muutub, oled sa kindlasti väga emotsionaalne. Ära unusta hingata, mediteerida, leida tegevusi, mis hoiavad sind tasakaalus.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles