Helen Adamson paljastab oma viis parimat trennilugu

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helen Adamson
Helen Adamson Foto: Tiina Kõrstini/Õhtuleht

Lauljatar Helen Adamson on avastanud enda jaoks jooksmise. Tema jooksurutiini hulka kuulub muusika kuulamine, mitte küll kõvasti, vaid ikka nii, et ümbritsevat tähele paneks. Ilma ta ei saa. «Maijooksul plaanisin ilma kõrvaklappideta joosta, aga nii imelik oli, et loobusin sellest mõttest õige pea.»

Helen Adamsoni playlist:

Weather Report – «Birdland». Tegemist on looga, mida ma armastan, ning kuna see laul on niivõrd nüansirohke ja huvitav, saan sellest jooksmise ajal suure hulga lisaenergiat.

GusGus – «Obnoxiously Sexual». Väga hea tempoga ülimalt seksikas lugu. Selle looga muutuvad jooksusammud automaatselt kiiremaks.

Snarky Puppy – «Lingus». See on lugu, mille kuulamisest ma ei väsi. Joostes olen oma tavapärasest keskkonnast väljas ning mu pea on mõtetest puhtam kui igapäevaste toimingute ajal. Nõnda naudin seda suurepärast lugu ja kuulen iga kord mõnda uut nüanssi, mida ma varem tähele ei olnud pannud.

Arctic Monkeys – «Knee Socks». Täielik energiapomm! Minu playlist’is on tegelikult mitmeid Arctic Monkeysi lugusid, aga see lugu on eriti mõnusa tempoga ja väga huvitavate harmooniliste muutustega.

Tame Impala – «Let It Happen». See lugu meenutab mulle üht kallist inimest ja puhtalt seepärast paneb mind iga kord naeratama. Joostes seda lugu kuulates tekib mul sõnulseletamatu vabanemise tunne, jalad muutuvad ülikergeks, isegi kui olen parajasti väsinud.

Artikkel ilmus esmakordselt Tervis Plussis 2015. aasta augustis. Vaata ka teisi tervise ja liikumisega seotud artikleid www.liigume.ee lehelt!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles