Vaata viis kuud kestnud abieluettepanekut (1)

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Youtube / Kuvatõmmis

Kui meile romantilised komöödiad on üldse midagi õpetanud, siis seda, et abieluettepanekud on tavaliselt kõik ühesugused. Üks osaline langeb ühele põlvele, teeb abieluettepaneku ning õnnelik neiu (või noormees!) vastab pisarsilmi: «Jah, miljon korda jah!»

Ray Smith otsustas, et tema ei taha küll seda klišeed järgida ning otsustas oma armastatut 148 korda naiseks paluda. Smithi tüdruksõber – nüüdne kihlatu – Claire Bramley ütles ajalehele Metro, et tal ei olnud muidugi sellest aimugi.

Smith tegi oma unikaalsest romantilisest žestist ka video, kus ta selgitab, et tal tuli see mõte pähe möödunud suvel. Kevadel jäi Claire rasedaks ning Smith ütles naisele, et tahab teha iga päev koos temaga pilti, et rasedust jäädvustada. Mida neiu aga ei teadnud, oli see, et Ray tegi alati kaks pilti – ühe talle näitamiseks ning teise salasõnumiga: «Kas sa abielluksid minuga?»

Alles jõulude ajal palus ta «avalikult» Claire’i kätt ning naine ütles jah.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles