Pesumodellid paljastavad, mis aitab neil nii heas vormis olla

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Shanina Shaik.
Shanina Shaik. Foto: Joel Ryan/AP

Victoria’s Secreti pesumodellid näevad moelavadel alati laitmatud välja ja tundub, et need naised ei pea üldse oma välimuse nimel pingutama. Kuna Victoria’s Secreti modellid peavad olema vähemalt 175 sentimeetri pikkused ja nende vööümbermõõt peaks olema 60 sentimeetrit, on kahtlemata tegemist naistega, kellel on head geenid.

Ent modellid ise tunnistavad, et nad teevad trenni ja jälgivad hoolikalt toitumist, sest muidu poleks nende figuur sugugi nii kaunis. Daily Mail uuris tuntud modellidelt, kuidas nad nii heas vormis püsivad.

Rosie Huntington-Whiteley saladus: köögiviljamahlad

28-aastane Rosie Huntington-Whiteley on tuntud oma lameda kõhu poolest ja naise sõnul on ta selle saavutanud tänu mahlale, mis sisaldab lehtkapsast, sellerit, õuna, kurki ja natuke sidrunimahla.

Toitumisekspert Shona Wilkinson sõnas, et mahlad, mis on valmistatud värsketest puu-, juur- ja köögiviljadest on ideaalne moodus, kuidas pakkuda kehale vitamiine, mineraale ning antioksüdante.

Scanpix
Scanpix Foto: SCANPIX

Adriana Lima saladus: oomega-3-rasvhapped

34-aastane Adriana Lima on juba aastaid pesu-show’del üles astunud. Tal on kaks last, kuid miski tema figuuri juures ei paljasta, et ta oleks rase olnud. Lima sõnul sööb ta palju valke ja rohelisi juurvilju, samuti võtab ta oomega-3-rasvhappeid sisaldavaid toidulisandeid ja multivitamiine.

Wilkinson kommenteeris, et keha vajab oomega-3-rasvhappeid, et kergemini omandada olulisi toitaineid (näiteks A-, D-, E- ja K-vitamiine). Lisaks sellele mõjuvad need kasulikud rasvad hästi tervisele ja muudavad naha kauniks.

Reuters
Reuters Foto: LUCAS JACKSON/REUTERS

Miranda Kerri saladus: toidulisandid

32-aastane Kerr on alati näinud väga särav ja nooruslik välja. Naise sõnul on tema saladuseks see, et ta sööb ohtralt rohelisi juur- ja köögivilju, võtab toidulisandeid ja joob palju vett.

Empics
Empics Foto: Doug Peters/Doug Peters/EMPICS Entertainment

Heidi Klumi saladus: smuutid ja puuviljamahlad

Heidi Klum kõndis Victoria’s Secreti moe-show’del enam kui kümme aastat. Klum on tunnistanud, et tal pole aega regulaarselt jõusaalis käia, ent ta üritab oma päevakava võimalikult aktiivsena hoida. Näiteks hüppab ta koos lastega batuudil, käib nendega matkamas ja ujumas. Mõni toiduaine jääb siiski tema menüüst välja. «Ma söön kõike peale saia ja pasta. Kas ma tahan pastat? Jah, aga ma eelistan seda mitte süüa,» sõnas Klum. Ta üritab ka oma lastele heaks eeskujuks olla ja ärgitab neid võimalikult palju puuvilju sööma. Klum rääkis ühes intervjuus, et teeb hommikuti koos lastega smuutisid, kuhu paneb ananassi, õunu, sidrunit, banaani, kiivit, ingverit ja marju.

Reuters
Reuters Foto: MARIO ANZUONI/REUTERS

Shanina Shaiki saladus: väldi alkoholi

Shaik armastab süüa valke ja juurvilju, samuti joob ta ohtralt vett. Tippmodell ei ütle ära ka maiustustest, ta nimelt armastab jäätist ja šokolaadi. Tal on vahel nädalaid, kui ta ei söö üldse liha ega kala, ja ta väldib alkoholi tarbimist. 

AFP
AFP Foto: Michael Loccisano/AFP
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles