Naistearst annab nõu: üks asi, mis võib aidata naisel orgasmi saada

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kõigest 30 protsenti naistest on suutelised tavaseksi ajal orgasmi saama. Kui sina ei kuulu nende naiste hulka, ära muretse, sinul pole midagi viga. Sa pead seksi lihtsalt veidi loomingulisemalt suhtuma. Naistearst dr Pari Ghodsi sõnul saavad naised ise suurendada oma võimalust orgasmi kogeda.

Dr Ghodsi kirjutab Elite Dailys, et üks asi, mis aitab naisel orgasmi saada, on eksperimenteerimine. Ta on arvamusel, et armastuse ja läheduse jagamine partneriga on ääretult oluline, kuid julgustab naisi leidma muid mooduseid lisaks seksile, kuidas orgasmi saada.

Proovida võiks näiteks sooloseksi või lasta partneril end sõrmede või keelega stimuleerida, samuti võiks kasutada sekslelusid. Kui naine õpib iseseisvalt orgasmi saama, siis pole tal kuigi raske selgitada ka partnerile, mis aitab tal lõpuni jõuda. Veelgi põnevam on see, kui otsustate üheskoos eksperimenteerida.

Dr Ghodsi sõnul on naisel kõige kergem orgasmi saada kliitorit stimuleerides. Ta rõhutas, et kui naine pole kindel, kus kliitor asub, siis seda võib julgelt naistearstilt küsida. 

«Mina isiklikult ei arva, et tuleks keskenduda sellele, kuidas keegi orgasmi saab,» sõnas dr Ghodsi viidates sellele, et seks pole orgasmi saamiseks sugugi ainus moodus. «Kui leiad mooduse, kuidas ennast rahuldada, siis mis vahet sel on, kuidas sa seda teed?»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles