Mida teha, kui «pole huvitatud» ei jõua talle kohale?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Oled kunagi sattunud romantilise huvi osaliseks, millest tahaksid pääseda? Kuid leebed vihjed ei jõua mehele lihtsalt pärale...

Hiljutine uuring näitas, et «agressiivseid» külgelöömise taktikaid kasutavatele meestele ei jõua alati «pole huvitatud» sõnum sama kiiresti pärale, kui nende tagasihoidlikumatele sookaaslastele, kirjutas collegecandy.com.

Kuna alati ei tule üheseltmõistetav «ei» üle huulte, siis järgmised nipid ei tohiks igal juhul alt vedada (ning on üsna kindel, et sündmusi jälgivad sõbrad naerda saavad).

Sega tema jutule vahele ja võta appi väljamõeldud märgikeel

Kui ta just vabatahtlikuna nädalavahetustel kurtide lastega ei tegele, pole tal aimugi mis toimub ning ilmselt ei soovi ta seda ka teada. Arvad, et see on äärmiselt tundetu ja kohatu käitumine? Mõtle pigem, kui tundetu ja sobimatu on see, kui tegelane otsustab enda käe sinu pükste tagumisele poolele libistada.

Keeldu tema ostetud joogist

Vahel tuleb olukorrast pääsemiseks olla ebaviisakas. Seega keeldusid tema pakkumisest sulle uus jook osta. Kuid ta tegi seda siiski? Siis ütlesid «ei, aitäh», kui ta sulle klaasi pakkus. Kuid ta asetas selle ikka sinu ette? Lihtsalt ära joo seda ning pööra pilk vastassuunda. Abivägede kutsumiseks peaks piisama sõpradele silmadega märku andmisest.

Loe söögipalvet

Võta õppust neist inimestest, kes enne söömist palvet loevad – haara tema kätest ja kinnita, et peate enne joogi tarbimist seda õnnistama. Talle tundub, et on sattunud pühapäevasele jumalateenistusele ning soovib tõenäoliselt mujal oma patuseid mõtteid mõelda.

Trumpa ta üle

Niisiis avaldab ta, kuidas on 43-aastane ja elab siiani koos enda ema ja koeraga. Räägi talle näiteks, kuidas said hiljuti herpese ja mõtled soovahetusele.

Kõnni minema

Kui miski muu ei mõju, siis kõnni lihtsalt minema. Püüa mitte muretseda tema uhkuse riivamise pärast, ilmselt leiab ta järgmise tüdruku, kellele «meeldivat» seltskonda pakkuda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles