Kuidas teha meeleoluga sobiv meik?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jumestus.
Jumestus. Foto: SCANPIX

Sobiv jumestus igas olukorras võib olla just see, mida vaja, et end alati enesekindlalt ja hästi tunda.

New Yorgi jumestuskunstnik Bruce Wayne ja stilist Vickie Vidov jagasid lihtsaid soovitusi, kuidas välimus meeleoluga kooskõlastada, kirjutas RealSimple.com.

Loomulik

Kui tahad välja näha lõõgastunud.

1. Paranda jumet, kuid ära üle paku. Proovi toonivat niisutajat või tugevamaks katteks jumestuskreemi. Seejärel kanna iluvigade varjamiseks peitepulka, kuhu vaja.
2. Silmalaugude ja huulte värvimiseks vali pehmed toonid – sellised, mida sinu nahalgi leidub. Heledamatele sobivad seega koralli-, virsiku- ja roosad toonid ning tumedama naha puhul kuldsed, pruunid ja pronksivärvid.
3. Tugevate joonte vältimiseks jäta kõrvale silmalainer ja kasuta ripsmetušši, mida  kanna ripsmejuurtele paksema kihina, et efektsem tulemus saada. Viimistlemiseks kasuta läbikumavat puudrit, mis annab ühtlasema jume ja ennetab läikivat nahka.

Elukogenud

Kui tahad välja näha enesekindel.

1. Alusta veatust, matist põhjast (jumestuskunstnikud peavad silmas jumestuskreemi, peitepulka ja puudrit).
2. Silmade rõhutamiseks kanna ülemistele laugudele musta lainerit ja ripsmetele tušši. Kui pole vedela laineriga osav, siis pista hambaniidi riba tuubi, hoia seda sirgelt ja aseta täpselt ripsmejuurtele – tulemuseks on täiuslik joon iga kord.
3. Võõpa huuled pulga (või pliiatsiga) punaseks ja täiusta väljanägemist sama tooni küünelakiga. Õige punase valimiseks proovi väga kahvatu või tumeda naha puhul külmemaid toone ja oliivi- või kullakarva naha puhul soojemaid punaseid.

Romantiline

Kui tahad välja näha flirtiv.

1. Kui oled naha jumestus- või tooniva kreemiga ette valmistanud, kasuta põsetooni tolmpuudrit (püsib kauem kui kreemja koostise puhul).
2. Vali lauvärv, mis toob kergelt silmad esile, kuid on siiski märgatav – näiteks hall, lavendli- või isegi punase veini värvi. Seejärel kooluta ripsmed ja kanna neile tušš.
3. Lisa huultele sära ja niisutust kreemja huulepulgaga, mis on lähedane enda loomulikule huuletoonile.

Glamuurne

Kui tahad välja näha elegantne.

Wayne'i sõnul peaks kõik mängu pannes olema ka jumestus tavapärasest väljapaistvam. Seega, kui nahk on ühtlustatud, tuleks tähelepanu pöörata silmadele. Ta märkis, et enamik naisi ei tee endale igapäevaselt suitsusilmi, seega saavutab nendega koheselt tähelepanu.

1.Kanna sügavhalli tooni ülemise lau põhjaks nii, et värv lõppeks täpselt lauvoldi kohal. Sama tooniga värvi alumise ripsmepiiri alt (kujutle, et maalid mõlema silma ümber rõngast).
2.Tõmba sätendava musta laineriga alumiste ripsmete kohale (silma poole) joon. Wayne'i sõnul püüab see valgust ja paneb silmad särama.
3.Järgmiseks kanna ripsmetele rikkalikult tušši.
4.Et ilmet pehmemaks muuta, värvi põsed ja huuled roosaks. See on oluline samm, kuna muul juhul jätavad tugevalt meigitud silmad karjuva mulje, rõhutas Wayne. Veelgi lihtsam on huulepulka kasutada nii põskedel kui suul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles