Saada oma beebist foto ning võid võita kinopileteid ja personaalse filmiplakati

Esme Kassak
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Filmi «Beebid» plakat.
Filmi «Beebid» plakat. Foto: Kinokeskus Cinamon

Saada oma beebist foto ja võid võita kaks kinopiletit dokumentaalfilmi «Beebid» seansile Tartus või Tallinnas ning lisaks originaalse plakati, kus peal võidufotod. Fotosid ootame kuni 7. detsembrini.

Prantsuse dokumentaalfilm «Beebid» jälgib korraga nelja eri maailma paigust beebi tegemisi nende esimesel eluaastal, alates sünnist kuni esimeste sammudeni, nii otseses kui kaudses mõttes.

Ponijao elab väikeses külas, tal on kaheksa vanemat õde-venda. Mari ja tema ema-isa kodu on tihedas suurlinnarajoonis Tokyos. Bayarjargal elab väikeses talus perega ja tal on vanem vend. Ameeriklane Hattie elab San Franciscos, tema vanemad kannavad väga rohelist mõttelaadi.

Filmi režisööri Thomas Balmès'i sõnul on «Beebid» olnud tema jaoks üks tõepärasemaid dokumentaalfilme, rikkumata mängufilmile omasest spetsiifikast.

«Me loodame, et inimesed mõistavad seda filmi vaadates, et see ei ole lihtsalt beebidest, vaid inimeseks olemisest üleüldiselt. Suuremat osa dokumentaalfilme toodetakse nagu mängufilme ja see kaotab nende eripära. Aga siin ei kuule tekstina autori häält, siin ei ole stsenaariumi. See on lihtsalt reaalne elu,» rääkis Balmés.

Personaalne filmiplakat sinu beebiga

Kinokeskus Cinamon, kino Artis ning naine.postimees.ee saadavad kaheksa lugejat koos kaaslasega vaatama filmi «Beebid»: neli lugejat Tartusse Cinamon kinokeskusse ja neli Tallinnasse kinno Artis.

Filmi «Beebid» plakatilt leiab kõik neli peaosalist: Namiibiast pärit Ponijao, Mongooliast pärit Bayarjargali, Jaapanist pärit Mari ning Hattie Ameerikast. Sarnaselt originaalplakatile tehakse võidufotodest personaalsed plakatid võitjatele.

Kinopiletite võitmiseks palume saata aadressil naine(at)postimees.ee foto oma beebist, mille suurus on vähemalt 1 MB.

Fotosid ootame kuni 7. detsembrini. Dokumentaalfilm «Beebid» linastub kinokeskuses Cinamon ja kinos Artis alates 6. detsembrist. Võidupileteid saab kasutada filmi «Beebid» vabalt valitud seansile kuni 19. detsembrini.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles