Ines: peened suhtemängud on mulle võõrad

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eda-Ines Etti
Eda-Ines Etti Foto: TV3

Väike-Maarjast pärit lauljanna Eda-Ines Etti (29) tunnistas ajakirja Anne & Stiil detsembrinumbri kaaneloos, et tajub tõhusast elukoolist hoolimata aeg-ajalt ka praegu, et on naiivsem ja eluvõõram kui küünilised põlislinlased.

Peened suhtemängud, manipuleerimine ja skeemide punumine on teemad, mida ta jälgib ammuli sui. «Ma pole kunagi teinud ühtegi trikki, et midagi saada või saavutada,» tõdes Ines.

Ka isiklikus elus läheb tal tõmmu Portugali modelli Francisco d’Orey’ga (39) hästi, kuigi vahel tuleb ette perioode, mil tahaks igal hommikul ärgata kallima kõrval - siiski meeldib Inesele, et tal on aega ja ruumi enda jaoks.

Inese sõber, ehtekunstnik Tanel Veenre mainis aga lauljannast rääkides muu hulgas, et pole eales näinud teda kaotamas enesekontrolli või libastumas öistel treppidel. «Ines on tõeline printsess, kes säiltab alati asjade üle kontrolli ning jääb pigem reserveerituks, kui sukeldub pea ees tundmatusse.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles