Ema avalikustas poja kapist väljatuleku ajalehekuulutuses

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: SCANPIX

Joan Wilson otsustas oma teismelise poja kapist väljatulekut jagada teistega ajalehekuulutuse kaudu. Naine ei teinud seda aga niisama, teda ajendas tegutsema kindel põhjus. 

Wilsoni sõnul ütles tema 17-aastane poeg juba kaks aastat tagasi, et ta on gei, aga ema leidis, et just nüüd on õige aeg näidata kõigile, kui uhke ta oma poja üle on. Ajalehekuulutusega protestib naine selle vastu, et novembris tühistati Texase osariigis Houstoni võrdsete õiguste määrus. Wilsoni kuulutus avaldati Houstoni ajalehes ja naine selgitas, et Houston peab kuulma tema «uhkuse sõnumit» just nüüd, edastab Good Housekeeping.

Ta ütles, et kuigi nemad elavad Washingtonis, kus on diskrimineerimisvastased seadused vastu võetud, muretseb ta, mis peaks juhtuma tema pojaga siis, kui ta otsustab kunagi kolida Texase osariiki. 

Kuulutuses ütleb naine, et nemad on abikaasaga uhked selle üle, et nende poeg tuli kapist välja. Ta kirjeldab, millega ta poeg parajasti tegeleb ja lisab kuulutuse lõpus «jah, ta jumaldab Barbra Streisandi». 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles