Ilublogija Marii: olen läbinisti ilunohik!

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marii
Marii Foto: Erakogu

Thaya ilusalong korraldab 29. jaanuari iluõhtu, mis viib kokku blogijad ja tuntud brändid. Iluõhtu annab blogijatele võimaluse uute ja huvitavate brändidega lähemalt tuttavaks saada. Küsitlesime sel puhul neid blogijaid, kes seal osalevad, ja üheks neist on ilublogija Marii.

Kui kaua olete blogimaailmas tegutsenud? 

Blogimist alustasin septembris 2014, seega kokku umbes 1,5 aastat. Enne seda lugesin blogisid ajaviiteks. Leidsin, et blogisid, mis kirjutaksid loodustoodetest, on ainult üksikuid, seega otsustasingi hakata ka enda kogemusi kirja panema.

Miks valisite enda blogimise suunaks just ilu? 

Ilu paelus mind juba väikese tüdrukuna. Mäletan väga hästi, kuidas ma kooli raamatukogus ajakirjades ilusalt meigitud modellidega reklaame uurisin ja imetlesin. Edasi juba õppisin ise kosmeetikuks. Ilu- ja kosmeetikamaailm pakuvad mulle meeletult huvi ja tunnen, et see ongi see minu teema.

Millest koosneb ühe ilublogija päev? 

Ma ise arvan, et ei tee midagi eriskummalist. Enda kohta võin öelda, et kindlasti loen just kosmeetika kohta palju rohkem kui tavainimene. Uurin erinevate koostisosade mõju, otsin uusi põnevaid tooteid, mis võiks minu nahale sobida. Postitusi koostan tavaliselt vabadel päevadel (kirjutan, pildistan tooteid).

Mis on teie jaoks blogimise juures kõige huvitavam? 

See, et saab pidevalt õppida. Mu teadmised on nüüdseks palju põhjalikumad kui enne. Ja see kõik tuleb kuidagi loomulikult ning käib asjaga kaasas. Täiendan end ja arenen läbi oma hobi. Olen läbinisti ilunohik.

Kui kaua võtab aega ühe postituse valmimine? 

Postituse kirjutamine ja kokkupanek ise võtab vahest tunni (toote arvustus, piltide arvutisse laadimine ja töötlemine). Mõnda postitust valmistan pikemalt ette, näiteks kogun ideid ja panen iga päev jälle veidikene kirja või muudan midagi. Kuna kirjutan valdavalt tootearvustusi, ongi minu põhitegevus lihtsalt tooteid kasutada ja analüüsida ning muljed ausalt kirja panna.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles