Armuke tõi välja kindlad märgid, et mees petab oma naist

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Anonüümseks jääda sooviv naine kirjutab YourTangos, et kuna tema on nii mõnelgi korral olnud abielumeeste armuke, siis teab ta hästi, kuidas kindlaks teha, kas mees petab oma naist või mitte.

Naise sõnul on kõige tähtsam see, et oma meest tuleb tunda. «Kui te ei veeda kuigi palju aega koos – ei vaata koos telerit ega räägi omavahel väga palju –, siis peaksite seda rohkem tegema. Vaikimine on suhtes üks kahjulikumaid asju,» ütles ta. Võiksite omavahel rääkida sellest, mis toimub teie suhtes, kuidas teil tööl läheb, millised asjad teile huvi pakuvad jne.

«Suhtlus on ülioluline ja te peaksite olema mõlemad sellele avatud. Kui sa tunned oma partnerit hästi, siis on kergem märgata, kui tema käitumises on midagi teisiti,» sõnas naine.

Teine tähtis asi on see, et ei tasu otsida «levinud» märke, mis viitavad petmisele. Ka mehed on neist teadlikud ja kui ta soovib oma kõrvalsuhet varjata, siis peab ta olema üsna kaval. Tavaliselt väidetakse, et petja…

  • … ei taha enam oma naisega seksida. Kui mees petab sind ja kui ta on tark, siis ta ei lase kodusel voodielul hääbuda. Pigem jälgi seda, kas tema eelistused on muutunud. Teise naisega olles on ta ilmselt õppinud mõned uued nipid ja võib neid sinuga olles kasutada.
  • … käib rohkem oma sõpradega väljas. Sellele tasuks muidugi tähelepanu pöörata, aga vahel ei peitugi selles enamat kui sõpradega pubis käimine.
  • … on pikalt kadunud ja toob siis tobedaid ettekäändeid. Kui mees läheb poodi ja on seal ebatavaliselt kaua, siis vaata tema ostutšekilt, mis kell ta oma ostu sooritas. Mehed ei käi poodides väga kaua, seega selles osas tasub olla ettevaatlik.
  • … võib oma telefoni varjata. Kui ta ei luba sul enam oma telefoni kasutada, siis sellel võib olla kindel põhjus. Kui võimalik, ära uuri tema telefoni, vaid vaata hoopis telefoniarvet. Telefonist saab sõnumeid ja kõnesid kustutada, kuid arve peal on need kõik kirjas.

Kui kahtlustad, et mees võib sind petta, mõtle järgmisele asjadele:

  • Kas tema vabad päevad ei kattu sinu omadega? Mida ta oma vabadel päevadel teeb?
  • Kas ta on hakanud mõnda inimest rohkem mainima?
  • Kas sa tead kedagi, kes võiks temast huvitatud olla (lisaks tema võimalikele endistele partneritele)?
  • Kas tal on mõni «salajane» meiliaadress?

Kõige hullem on see, kui asud meest süüdistama ilma, et sul oleks kindlaid tõendeid, et ta tõesti petab sind. Kui tahad meest vahele võtta, varu oma tõendeid, mis võivad petmisele viidata (arved, e-kirjad jms). Kui süüdistad meest, kuigi ta pole reaalselt midagi teinud, siis see võib oluliselt kahjustada teie suhet. Kui süüdistad aga meest, kes on sind petnud, siis ta võib kõike eitada, seega ole valmis tõendusmaterjali esitama. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles