«Sõprade» tegelased magasid kokku 138 inimesega

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Legendaarse teleseriaali «Sõbrad» näitlejad (vasakult): Rachel (Jennifer Aniston), Monica (Courtney Cox), Joey (Matt LeBlanc), Phoebe (Lisa Kudrow), Chandler (Matthew Perry) ja Ross (David Schwimmer).
Legendaarse teleseriaali «Sõbrad» näitlejad (vasakult): Rachel (Jennifer Aniston), Monica (Courtney Cox), Joey (Matt LeBlanc), Phoebe (Lisa Kudrow), Chandler (Matthew Perry) ja Ross (David Schwimmer). Foto: EMPICS Entertainment / Scanpix

Kui paljude inimestega magasid legendaarse telesarja «Sõbrad» karakterid kümne hooaja jooksul? Üks Redditi kasutaja võttis kätte ja arvutas selle kokku.

Statistika koostamiseks vaatas ta muidugi mitu korda läbi kõik episoodid. Tulemuseks on päris suur arv – 138,5 sekspartnerit, aga see näitaja on kõigi tegelaste peale kokku. Partnerite arvu leidmiseks märkis fänn ühe punkti, kui seda otseselt näidati või suusõnaliselt mainiti, pooliku punkti said need partnerid, kelle puhul ei saanud kindel olla, kui kaugele intiimsustega mindi.

Ilmselt ei üllata kedagi, et kõige rohkem partnereid oli Joeyl (51,5), temast järgmisena on nimekirjas Phoebe (32,5 partnerit). Kõige vähem seksikaid seiklusi on aga Chandleril (10,5), Rossil on olnud 14, Monical 14,5 ja Rachelil 15,5 partnerit. Seejuures märgib ta ära, et statistikat koostades märkas ta üht-teist huvitavat. Näiteks on esimese hooaja vallatuim kangelanna hoopis Monica (mainitakse 9,5 uut partnerit), alles kolmandas hooajas purustab Joey selle rekordi (10,5 uut partnerit).

Need näitajad on muidugi reaalsuskauged, kuna statistika järgi on Ameerika meestel elu jooksul 6–8 partnerit, naiste puhul on see näitaja veelgi väiksem (4 partnerit).

Eestis tehtud sarnaste uuringute põhjal on Eesti naistel elu jooksul keskmiselt 5,7 partnerit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles