Naine sai teada, et mees oli temast salaja juba aastate eest lahutanud

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: SCANPIX

Kuidas sina reageeriksid, kui saaksid teada, et mees, kellega oled aastakümneid koos olnud, lahutas sinust juba aastate eest?

Täpselt nii juhtus 59-aastase Cristina Carta Villaga, kes sai teada, et mees, kellega ta oli enda teada 20 aastat abielus olnud, lahutas abielu salaja vahetult pärast pulmi. Naine sai sellest teada siis, kui maksuametilt tuli kiri, kus polnud tema nime peal, kirjutab Elite Daily.

Cristina Carta Villa sai üsna ebameeldival moel teada, et tema mees, kes on praegu juba 90-aastane, lahutas naisest kõigest paar kuud pärast pulmi. Naine kaebas mehe pettuse eest kohtusse ja väidab, et tema pole kellelegi lahutuse jaoks nõusolekut andnud. Ta tunnistas, et pole koos veedetud aja jooksul isegi mõelnud lahutusele.

Mõned spetsialistid on arvamusel, et naine võidi uimastada, et saada tema nõusolekut lahutuseks, kuna lahutus ei saa olla ühepoolne. Miks aga mees niimoodi tegi? Carta Villa väitis, et põhjuseks on raha. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles