Vaata, millised näevad välja Diana Arno uued mantlid

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Diana Arno mantlid
Diana Arno mantlid Foto: Elina ja Silvia Kurr

Diana Arno luksuslikud mantlid on esindatud kaubamärgi igas kollektsioonis. Pealisrõivad sobivad kandmiseks nii talvel kui ka tuulistel kevadpäevadel.

Foto:
Foto: Foto: Elina ja Silvia Kurr

Diana Arno on võtnud vastu väljakutse ühendada trendikus, klassika ning põhjamaise kliima heitlikud nõudmised, esitledes igal hooajal lisaks ilusatele kleitidele ka head mantlivalikut. Kaunis (pool)mantel on meie tingimustes ühtviisi asendamatu nii jahedamal kevadpäeval kui ka lumisel talvel. Just seetõttu on Diana Arno kollektsioonides alati esindatud erinevad mantlite üldpikkused ning varieeruvad ka varrukate tegumoed -  praktilisest pikkadest lühemate variantideni.

Foto:
Foto: Foto: Elina ja Silvia Kurr

Lisaks lõikele ja siluetile on väga olulisel kohal kvaliteetne ja vastupidav materjal. Kašmiir- ja villa-kašmiirisegust kangad tarnitakse enamasti Itaalias asuvatest väikestest tehastest või siis kasutatakse maailmas tuntud kaubamärkide, nagu näiteks Loro Piana, materjale. Enamlevinud suurusnumbrid on enamasti kohe olemas, sobiva puudumisel on võimalik teostada mantel ka eritellimustööna vastavalt kliendi soovile.

Foto:
Foto: Foto: Elina ja Silvia Kurr

Värvidest on olemas alati klassikaline must ja kaamelibeež, neile, kes armastavad erksamaid või erilisemaid toone on pakkuda näiteks lilla ja rohekashall. Samas pole värvivalik piiratud ning materjali olemasolul võib klient saada just talle sobivaimas ja meelepäraseimas toonis kehakatte.

Foto:
Foto: Foto: Elina ja Silvia Kurr

«Armastan segada klassikalisi lõikeid väikeste hetkemoe detailidega, sest minu meelest peaks mantel olema investeering,» sõnab Dian Arno. «Ostad, käid, kui tüdined, paned kappi ja kas või paari aasta pärast uuesti seda selga pannes pole karta, et oled moest maha jäänud. Ühtlasi võimaldab klassikalisem tegumood mantlit lihtsamalt kombineerida erinevate aksessuaaridega. Lisage näiteks kaunis rinnaehe, eemaldatav krae või lihtsalt teile sobiv peakate ning pilt on kohe teine,» annab Arno nõu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles