Noortele suunatud pesubränd valis omale vapra reklaaminäo

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ekraanitõmmis videost

American Eagle lubas juba mõnda aega tagasi, et ei kasuta oma pesubrändi Aerie reklaamides piitspeenikesi modelle ega liigset fototöötlust. Nüüd on neil plaanis suurem kampaania, mille teaser’is astub üles 19-aastane kurvikas modell Barbie Ferreira.

Reklaamis sõnab neiu, et ei lase end kellestki heidutada, mis iganes tema kohta arvatakse. Naise jaoks on väga oluline, et tema pilte ei töödeldaks ega muudetaks selliseks, nagu need kellegi teise meelest peaks välja nägema. 

Aerie brändijuht Jen Foyle sõnas väljaandele Refinery29, et nad palkasid Barbie, sest tal pole midagi varjata ning ta on tugev ja ilus modell. Barbie on enda üle uhke ja seda õigustatult.

Kuigi modelli välimust on Twitteris juba maha tehtud, ei lase modell end sellest häirida ja on vastanud kriitikutele, et tema kehatüüp on täiesti tavaline. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles