Emilia Elizabeth sai innustust moeblogi loomiseks tuttavate komplimentidest

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Emilia Elizabeth
Emilia Elizabeth Foto: Erakogu

Thaya Ilusalong  korraldab 29. jaanuaril eksklusiivse Blogijate Iluõhtu, viimaks kokku erinevate bändide esindajaid ja inimesed, kes oma blogides moest ja ilust kirjutavad. Usutlesime sel puhul neid blogijaid, kes seal osalevad. Üheks neist on Emilia Elizabeth.

Kui kaua olete blogimisega tegelenud? 

Alustasin blogimaailmas aastal 2011, kuid vahepeal on sisse lipsanud paar pausi.

Kuidas üldse tekkis idee hakata oma blogiga inimesi kõnetama? 

Käisin mitmetel üritustel ja liikusin ringi erinevates seltskondades ning sain tihtilugu oma välimuse kohta komplimente. Aegamööda hakati minult pärima minu blogiaadressi, sealt sain ma tõuke, tuttavad ja pere muidugi julgustasid takka ning varsti avasingi oma blogi.

Foto: Erakogu

Mis on teie jaoks blogimise juures kõige huvitavam?

Minu jaoks on blogi pidamine eeskätt väga inspireeriv ja loominguline – mulle meeldib väga kirjutada, aga ka see on tore, et tekib mingit laadi grupp «omasugustest» ehk blogijatest, kellega üheskoos igasuguseid põnevaid projekte ette võtta.

Milliseid võimalusi on blogi pidamine teile juurde andnud? 

Ma ise pean ehk igasuguste brändidega koos töötamise kõrval kõige erilisemaks seda, et tänu blogile olen saanud võimaluse piiluda moe- ja ilumaailma telgitagustesse ning suhelda väga paljude huvitavate inimestega.

Foto: Erakogu

Miks valisite enda suunaks just ilublogi? 

Kui nüüd täpne olla, siis ma ise kategoriseeriksin enda blogi pigem moeblogi alla, kust leiab ka killukesi iluvaldkonnast. Mood, ilu ja laiemas laastus kõik naiselik on mind juba tillukesest peale kõnetanud, seega ei olnudki mingit küsimust, mis suunda blogi alustamisel valida, vaid kõik läks sujuvalt ja juhtus väga loomulikult.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles