Elle Kull: mul on suur üksiolemise vajadus

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elle Kull
Elle Kull Foto: SCANPIX

Näitlejanna ja praegusel hetkel rohkem poliitika ning heategevusega hõivatud Elle Kulli (58) päevad on tegemisi täis ja hetki iseenda jaoks peaaegu pole - nii ütleski ta ajakirjale Naised jõulude ell, et üle kõige ihkab ta praegu kas või üht päeva, kus saaks olla üksi.

«Suhtlust ja kohustusi on igapäevaelus nii palju, et minu jaoks on tõeline õnnistus, kui saabub üks päev, kus ma ei pea toast välja minema, saan olla paigal, lesida diivanil, lugeda või mitte midagi teha,» rääkis Elle.

Naine tõdes, et tal on tohutult suur üksiolemise vajadus - ainsad hetked päris iseendaga on tal vaid öötunnid, muidu käib kogu aeg maailmamelu ja möll ümberringi pea kogu aeg.

Samas tunnistas Elle, et hoolimata üksindusevajadusest on tegelikult nii, et kui sa kaks päeva midagi ei tee, siis tundub,et miskit on väga valesti - seega peaks kõik tasakaalus olema. «Ma ei kujutaks seda ette, et oleksin koduproua, kes mitte midagi ei tee ja istub ainult kodus. See oleks väga igav elu.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles