Naine küsib: kuidas peaksin käituma, kui leidsin kallima arvutist alastipildid tema eksist?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Mida teeksid sina, kui leiaksid oma kallima arvutist pildid, kus tema endine kallim on alasti? Kas läheksid endast välja? Ilmselt küll, selleks on ju enam kui piisavalt põhjust.

Briti naisteportaali suhtenõustaja Lucy Moore annab nõu, kuidas võiks naine sellises olukorras käituda.

Naise jaoks pole see kuigi lihtne, kui ta leiab kallima arvutist paljastavaid pilte teistest naistest. Asja teeb eriti hulluks see, kui fotodel on kallima endine partner. Loomulikult on naisel õigus sellises olukorras endast välja minna.

Kui aga esialgne šokk on vaibunud, siis tasuks mehega sellest rääkida. Ära aruta seda asja siis, kui oled tema peale pahane, sest see ei vii teid kuskile. Rahune kõigepealt maha, siis räägi talle, mis sa leidsid ja mis tundeid see sinus tekitas. 

Võib-olla on tegemist väga vanade fotodega ja mees unustas, et need on tal olemas. Võid juhtida tema tähelepanu sellele, mis tundeid temas see tekitaks, kui olukord oleks vastupidine ja ta leiaks sinu arvutist paljastavaid pilte su eksist. Ehk aitab see tal sind paremini mõista.

Äkki on tema arvutis veel midagi, mis sind ärritab ja mees võiks oma arvutit veidi puhastada. Võib-olla on tal nii kiire olnud, et ta pole ammu vaadanud, mida kõike on ta arvutisse talletanud. Võimalik, et asjale on väga süütu selgitus, seega ole avatud ja kuula, mida tal on sulle öelda. Ära tee ennatlikke järeldusi.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles