Politsei vahistas mehe, kes sundis oma naist alasti tänaval kõndima

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Sel nädalal jõudis välismeediasse video, kus on näha noort naist alasti New Yorgi tänavatel kõndimas. Nimelt oli tema mees avastanud, et naine saatis seitsmele mehele endast alasti pilte ja otsustas naist üsna omapärasel moel karistada. Nüüd on mees õnneks vahistatud.

Videos on näha, kuidas naine katab oma alasti keha esialgu saunalinaga, kuid ühel hetkel tõmbab mees selle temalt ära ja sunnib naist alasti tänaval kõndima. Ta sõimab naist ja ähvardab, et postitab selle video internetti. Praeguseks on välja selgitatud, et «karistajaks» oli 24-aastane Jason Melo, edastab Cosmopolitan.

Samuti on selgunud, et enne seda, kui paar suundus tänavale, kägistas mees 22-aastast naist naise 3-aastase tütre silme all. Paljud oletavad, et mees võis naist kuidagi lapsega ähvardada, mistõttu oligi naine nõus tänavale minema.

Politsei võttis mehe kinni ja teda süüdistatakse rünnakus, sundimises, alla 17-aastase lapse juuresolekul ohtlikult käitumises ja hingamisteede sulgemises.

Sellised lood tuletavad meelde, et lähisuhtevägivalda võib esineda väga mitmel viisil. Kahjuks on sotsiaalmeedia populaarsuse kasvuga muutunud üsna tavapäraseks see, et teisi «karistatakse» alandavate piltide või videotega. Sellist käitumist ei pea sugugi vaikides taluma, vaid kui vähegi võimalik, tasuks abi otsida.

Kui tunned, et kodune olukord pole päris selline, nagu see olema peaks, ja soovid kellegagi rääkida, helista naisteliini üleriigilisele tugitelefonile 1492 (www.naisteliin.ee). 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles