Postimehe horoskoop 23.-29. jaanuar

, www.eestihoroskoop.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Phovoir / Scanpix

Pühapäeva öösel on täiskuu - mida toob see meie kaheteistkümnele tähemärgile? Kas peab valmis olema tunnetelainetusteks ja dramaatilisteks elukäikudeks?

Jäär
21. märts – 19. aprill

Sisemine rahutus võib Merkuuri ja Uraani kvadraadi mõjul suur olla. Raske on mõtteid koondada ja millessegi süveneda, rutiinne töö ei taha edeneda. See-eest võib tekkida vägagi originaalseid ideid. Liikluses ole ettevaatlik, varu kannatust. Ehkki kaasliiklejad võivad tunduda aeglased ja uimased, ei pea sa sellepärast vihastama.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Tasub mõelda, kas sa ehk tohutult tööle keskendudes koduseid suhteid soiku jätnud pole? Kui lähedased inimesed tunnevad, on oled nad tähelepanuta jätnud, löövad pinged nüüd välja. Sel juhul ära õigusta ennast, vaid mõtle tõsiselt, kuidas töö ja kodu vahel paremat tasakaalu saavutada.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Tahad särada oma teadmiste ja terava mõistusega. Hea aeg selleks, et astuda auditooriumi ette ning oma mõtteid teistega jagada. Samas võid olla üsna impulsiivne ja vaidlushimuline. Ära võta isiklikult, kui teiste arvamus on sinu omale risti vastupidine. Selmet oma seisukohti sõjakalt kaitsta, analüüsi pigem teiste mõtteid.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Rahaasjad on tähelepanu keskpunktis, eriti juhul, kui sul on kellegagi ühisvara või jagatud vastutus. Tõmba selge piir töiste ja isiklike tegemiste vahele. Kui oled kallimaga seotud ka tööalaselt, väldi teravate teemade üle arutlemist, sest see võib kaasa tuua konflikte, mida sa kohe kindlasti ei vaja.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Pühapäevaöine täiskuu Lõvi märgis annab sulle tugeva energialaengu, mille õigesse kohta suunamine nõuab suurt jõudu ja palju tarkust. Ära lase emotsioonidel ennast juhtida, ära reageeri tuliselt teiste inimeste käitumisele. Tõeline jõud on sinu enda sees, kasuta seda oma isiklike eesmärkide nimel töötamiseks või suuna see loomingusse.

Neitsi
23. august – 22. september

Aeg võib kaasa tuua kunagiste kogemuste elavnemise. See, mida oled minevikus läbi elanud, mõjutab su emotsionaalset seisundit, sinu tegevust siin ja praegu. Hoia ohjad enda käes, sest võimalusi uute asjade alustamiseks sul praegu on. Ka on periood soodus selleks, et kunagised vaevad lõplikult läbielatuks tunnistada ja selja taha jätta.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Sinu armusuhted ning lähedus suguvõsaga on eraldi teemad. Hoia need ilusti lahus – sul ei ole vaja anda perele teada kõigest, mis isikliku elu valdkonnas toimub. See on su partneri ning sinu omavaheline asi, ära lase kellelgi sellesse sekkuda! Sõpradega võib ette tulla tõsiseid jutuajamisi maailmavaatelistel teemadel.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Töisel rindel võib nädal olla iseäranis pingeline. Välja võib lüüa kõik see, mida oled seni üritanud alla suruda, olematuks mõelda. Ehkki sa seda ei kavatse, võib tekkida olukord, kus sinult nõutakse aruandmist oma tegemiste ja tulevikuplaanide kohta. Käitu sel juhul viisakalt, samas jäta mõned asjad targu enda teada. 

Ambur
22. november – 21. detsember

See nädal võib olla vägagi õpetlik – küllap avanevad su silmad, näed mingeid olulisi teemasid hoopis uues valguses. Sellega võib kaasneda enesesüüdistamine – kuidas ma ometi nii loll olin, et varem selle peale ei tulnud! Igal asjal on oma aeg, enesesüüdistus ei ole kohane. Nüüd sa tead, kuidas targemalt edasi minna.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Eelmise nädala pinged püsivad. On sinu enda teha, kas olukord läheb hullemaks või suudad sa seda leevendada. Ole tark, tasakaalukas ja võimalikult rahulik, hoidu emotsionaalsetest reageeringutest. Rahalisi tehinguid ära uue nädala alguspäevil ette võta, küll aga on nädala teisel poolel rahaasjade ajamiseks roheline tuli.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Täiskuu Lõvi märgis mõjutab sind vägagi tugevalt. Emotsioonid käivad mõistusest hiidlainena üle. Ära lase end suvalises suunas uhtuda, jää selleks, kes sa oled, isegi juhul, kui olud ei näi seda soosivat. Sul on kohustusi, mis jõuga peale suruvad. Ära püüagi neid kellegi teise kaela veeretada, ole vastutustundlik!  

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Töö ja kohustused on esiplaanil. Sul läheb hästi, kui tegutsed otsustavalt, teed kiiresti ära need tööd, mis on kõige vajalikumad. Rahaasjus manitsevad praegused planeetide seisud sind ettevaatlikkusele. Seda eriti juhul, kui mõne sõbraga ühist äri ajad. Nädala esimestel päevadel väldi tähtsate tehingute tegemist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles