36 nädalaga 32 kilo kaotanud naisest sai Instagrami staar

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tilly Cutler enne ja pärast kaalust alla võtmist.
Tilly Cutler enne ja pärast kaalust alla võtmist. Foto: /Caters News Agency

Rämpstoidu peal elanud 25-aastane Tilly Cutler kaalus üle 100 kilo, kui otsustas end käsile võtta ja hakata kaalu langetama. See on naisel hästi õnnestunud ning kogunud talle ka Instagramis palju jälgijaid.

Noor matusetalitaja sõi varem iga päev burgereid, krõpse, pitsat, maiustusi ja šokolaadi. Vähemalt neli korda nädalas nautis Tilly ka kolmekäigulist õhtusööki. Selle tulemusena kaalus ta lõpuks sama palju kui beebielevant ning rasvumise tõttu ei olnud ta enam suuteline korraga pikalt kõndima, vahendab Daily Mail.

2015. aasta aprillis liitus neiu kaalulangetusgrupiga ja loobus rämpstoidust. «Ma tüdinesin ära sellest, et olin paks ja tundsin end kõikides oma riietes ebamugavalt. Mul oli raske kõndida ja mu enesehinnang oli madalam kui muru, mistõttu otsustasin rämpstoidust loobuda ja võtsin ette Slimming Worldi,» rääkis naine. «Tegin oma kehast selfie, kõht ees rippumas, et mäletaksin, milline ma enne kaalulangetust välja nägin. See aitas mul end joonel hoida ja hakkasin oma teekonda kajastama Youtube’is ja Instagramis

Tilly Cutler
Tilly Cutler Foto: Caters News Agency/Scanpix

Peagi hakkasid Tilly videod ja fotod ligi meelitama jälgijaid, kes jahmatasid naist väga positiivsete kommentaaridega. Sellest sai ta palju jõudu juurde, et edasi pingutada.

«Ma muutsin oma elu alles 36 nädalat tagasi ja enam tagasi ei vaata. Ma ei ole veel saavutanud oma ideaalkaalu, olen 73 kilo, aga tunnen end juba praegu palju tervema ja enesekindlamana.»

Töö koolnute keskel on naise sõnul tema eluvaadet paljugi mõjutanud, sest surma nägemine paneb asjad õigesse perspektiivi. Tänu sellele tahab ta elada täiel rinnal ning usub, et kaalu kaotamine aitab seda teha. 

Foto: Tilly Cutler/Caters News Agency/Scanpix

Tilly halvad toitumisharjumused said alguse ülikooliajast, kui tal tekkis komme juua palju limonaadi ja süüa kiirtoitu. Pärast õpinguid asus ta tööle ja abiellus, kuid toitumisharjumused olid kinnistunud. «Sõin burgereid ja friikartuleid neli korda nädalas ega teinud kunagi ise süüa. Meile meeldis mehega ka restoranides söömas käia ja me võtsime alati magustoitu,» meenutas ta. 

Varem proovis naine erinevaid dieete, kuid ei saanud neist mingit abi. Oma suurimaks motivaatoriks peabki ta nüüd fänne, kes ootavad temalt eeskuju. «Nüüd, kui minu kaalulangetusteekonda jälgib tuhandeid inimesi, tunnen, et uuesti juurde võttes ei veaks ma alt ainult ennast, vaid ka kõiki teisi, kes mu pilte ja videoid on kommenteerinud,» usub ta. 

Kui varem oli Tillyl väga raske leida endale riideid, mis talle selga mahuks, siis niivõrd kiire kaalulanguse tulemusena läheb tal vahel siiani meelest, et võib igasse poodi rahumeeli sisse astuda ja endale midagi välja valida. 

«See on imeline, et alles mõned kuud tagasi ei suutnud ma pikka aega kõndidagi, aga nüüd võin tantsida tund aega järjest ilma, et peaks vahepeal puhkama. Ma loodan, et minu kogemus innustab teisigi kaalu langetama ja mitte alla andma – kui mina saan sellega hakkama, saavad ka kõik teised.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles