13 märki, et oled liiga uudishimulik inimene

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Mõni uudishimulik inimene väidaks ise, et ta on kõigest «tähelepanelik», kuid tegelikult armastab ta lihtsalt oma nina teiste asjadesse toppida. Kas sina arvad ka, et oled lihtsalt tähelepanelik inimene?

Siin on 13 märki, et sa oled liiga uudishimulik ja peaksid teiste asjadest end eemale hoidma, kirjutab GoodHousekeeping.co.uk.

1. Magasid oma bussipeatuse maha, sest jäid kuulama, kuidas sinu taga istuv paarike vaidleb. Ilmselt panid telefonis muusika kinni, kuid jätsid kõrvaklapid pähe, et jääks mulje, justkui kuulad oma lemmiklaule.

2. Oled mõnelt uuelt tuttavalt küsinud väga isiklikke küsimusi, sest tahad teada tema tervet elulugu. Sõbrad ja tuttavad uurivad seetõttu alati sinult, kas sa tead mõnda mahlast kuulujuttu, sest nad juba teavad, et sa oled kõigega kursis.

3. Sa vihkad lauseid «vabandust, ma ei saa seda sulle rääkida» ja «ma vihkan klatšimist». Sinu lemmikuks küsimuseks on kahtlemata «millest te ka räägite?».

4. Oled mõne vana tuttavaga suhtlema hakanud vaid seetõttu, et ta räägib teisi taga. Sa pole selle inimesega juba aastaid suhelnud, ent oled üritanud temaga kuidagi kontakti saada, sest tead, et tal oleks sulle nii mõndagi rääkida.

5. Kui märkad, et keegi teine on saanud mõne huvitava välimusega kirja, siis su näpud lausa sügelevad, et seda avada. 

6. Oled Facebookis vaadanud oma sõbra naise vennatütre reisipilte. Sa ise pole kunagi Uus-Meremaal käinud, pealegi on ju huvitav näha, kuidas teised inimesed reisivad.

7. Oled korduvalt üritanud ära arvata oma kallima telefoni PIN-koodi. Sind ajab tegelikult üldse närvi, et ta telefon on lukus ja sa ei pääse selle sisule ligi.

8. Sõpradel külas käies oled muuseas lugenud nende kirju, mis on külmkapi külge pandud või kapi peale jäetud. Ühistranspordis uitab su pilk sageli kõrvalistuja telefoniekraanile, et näha, kellele ta parajasti sõnumit saadab.

9. Oled vähemalt korra elus pannud oma kodus või hotellis kõrva vastu seina, et kuulda, millest naabrid räägivad.

10. Oled mõelnud, et sinust saaks imehea luuraja või eradetektiiv, sest keegi pole sinust tähelepanelikum.

11. Oled sotsiaalmeediast otsinud inimesi, kellest saavad sinu uued kolleegid. Võib-olla oled teinud ka selle vea, et küsid vestluse käigus, kuidas tema koer Muki elab, kuigi ta pole ise sulle oma koerast kordagi rääkinud.

12. Väljas söömas käies meeldib sulle istuda nii, et näeksid ruumis liikuvaid inimesi. Oled isegi palunud oma kaaslasel sinuga kohad vahetada, et näeksid paremini teisi. 

13. Oled tundnud piinlikkust, kui keegi küsib sinult «kuidas sa seda tead?» ja sa pead tunnistama, et oled olnud veidi liiga uudishimulik. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles