Eestis esmakordselt toimuv ripsmekonverents toob kohale rahvusvahelised tipptegijad

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Ülehomme toimub Viru Hotell Sokos konverentsikeskuses Eesti esimene ülemaailmsete mõõtmetega ripsmekonverents, mille esinejatenimistusse kuuluvad nii Venemaalt pärit ülipopulaarsete volüümripsmete looja Olga Dobronranova kui ripsmeuniversumi absoluutne superstaar Loreta Jasilionyte.

Konverents keskendub ripsmemaailma kõige viimastele trendidele ning valdkonnauudistele, mida jagavad ripsmetehnikutele praegu kõige hinnatumad ripsmemeistrid üle maailma. Räägitakse volüümripsmete taustast ja saamisloost, antakse praktilisi nõuanded teenuse turundamiseks ja ripsmete professionaalseks pildistamiseks. Samuti võetakse luubi alla fantaasiaripsmed, töö tervishoid, veebipõhised rahvusvahelised ripsmevõistlused jpm. Konverents on sünkroonselt tõlgitud kolme erinevasse keelde.

Konverentsil tutvustatakse Ameerikas eelmise aasta lõpukuudel turule tulnud ripsmemaailma uusimat tehnoloogiat ehk Virtual Stylist Lash & Brow äppi iPadidele. Konverentsi ühe organisaatori Ruth Rätsepa sõnul saab revolutsioonilist äppi kasutades «selga» proovida kõikvõimalikke erinevaid ripsmestiile leidmaks seeläbi õige pikkuse, kaarduvuse ja tooni. «Äpiga varustatud nutiseade töötab justkui peegel, mille ees saab laivis silmi pilgutada ning end erineva külje alt vaadata,» selgitab Rätsep. Konverentsil osalejatele on üles seatud ka kaks n-ö proovikabiini. 

Vaata, kuidas ripsmeäpp töötab!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles