Naise Twitterisse postitatud pilt karvasest kõhust tõi kaasa vihkamislaviini

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Caro / Scanpix

Pole mingi saladus, et loomulik naisekeha on miski, mida sageli häbistatakse ning kui keegi julgeb selle üle uhkust tunda, koonduvad vihkajad ja asuvad teda sõimama. See juhtus noore naisega nimega Suraiya, kes postitas Twitterisse pildi oma kõhust, millel võis näha ka tumedaid kehakarvu.

Twitteri kasutaja Surayia (@inranikanjari) sai tohutult vastukaja, nii negatiivset kui positiivset. Küll märgiti talle, et ta peaks ostma žileti, küll kinnitati, et midagi nii vastikut ei tohiks avalikult internetti riputada. Naise toetajad aga märkisid, et ta pole üksi, kehakarvad on normaalsed ning just tõmmumad naised mõistavad hästi, et karvakasv ei piirdu vaid «normaalsete» piirkondadega.

«Ma olen nii õnnelik, et sa tunned end oma looduse poolt antud kehas hästi,» kirjutas Suraiyale kasutaja Tanayy. «Võrdsus on väga oluline, ära lase negatiivsetel kommentaaridel end häirida.»

«Vastikuist kommentaaridest hoolimata oled sa ilus täpselt sellisena, nagu sa oled,» lisas kasutaja Claire.

Suraiya märkis ka, et postitas pildi, kuna oli väga uhke oma kaunite kurvide üle. Vaata kõmu tekitanud kõhupilti siit!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles