Politseinik turgutas hüljatud vastsündinu imetades taas elule

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Facebook / Kuvatõmmis

Maailma meedias kiidetakse tublit politseinikku, kes aitas metsa jäetud vastsündinu taas elule turgutada, andes talle rinnapiima. «Ma olen ise imetav ema ja tean, mida beebid vajavad,» selgitas politseinik Luisa Fernanda Urrea.

Tita leidis metsast kohalik naine, kes kuulis kummalisi hääli, pidades esialgu seda kassi kräunumiseks. Naine teavitas kohalikku politseid, kes beebi haiglasse toimetasid. Enne aga jõudis politseinik Urrea beebile esmaabi anda, ta tekki mähkida ning teda imetada. Haiglas diagnoositi titel alajahtumine ning tõdeti, et tegu oli vastsündinuga, kellel oli isegi nabanöör veel küljes.

Õnneks on beebiga nüüd kõik korras ning võimud tegelevad aktiivselt lapse ema otsimisega, keda ootavad tõenäoliselt karmid süüdistused. Sotsiaalmeedias aga nimetakse Urread kangelaseks. «On liigutav näha, kuidas ema jagab oma hinnalist andi lapsega, kes seda hädasti vajab,» kirjutab üks inimene loo lingi all. «Kuigi mul on endal kolm last, olen ma jätkuvalt võlutud sellest, milliseks naised on loodud!»

 

Después que encontraron la bebe abandonada en zona rural de tulua una integrante de la policia le da leche materna .

Posted by Radio Robledo on Monday, 11 January 2016
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles