Naise paljastav selfi kogub sotsiaalmeedias populaarsust

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: SCANPIX

Instagramist võib leida tohutult palju pilte, kust vaatavad vastu ideaalse kehaga imekaunid modellid või hoolikalt taldrikule sätitud tervislikud salatid. Seetõttu on väga värskendav ja tore leida sealt aeg-ajalt mõni foto, mis kujutab n-ö reaalset elu.

Mar Ortiz on USA tõsielusaatestaar, kes jagas Instagramis hiljuti fotot, mis on saanud palju positiivset tagasisidet. 32-aastane Ortiz jagas fotot Instagramis ja ka Facebookis ning see on kogunud üle 100 000 meeldimise, edastab Huff Post.

Ortiz kirjutab: «Keegi ütles mulle: «Mar, sa oled kaalust alla võtnud...» Vastasin talle: «Tõesti? Ma söön hamburgerit, friikartuleid ja pitsat peaaegu iga päev...» Ta lisab, et pole oluline, kui suur keegi on. «Ma armastan oma «sangasid»! Ma ei hooli sellest, kas mu kõhulihased paistavad välja ja ma ei taha iga päev salatit süüa,» leiab ta. Küll aga usub ta sellesse, et mõnel päeval peab oma tervise eest rohkem hoolitsema, et valitseks tasakaal. Ortiz on iga päev oma keha üle uhke ega varja seda: «Ma armastan oma kehakurve ja tervet keha. Kui ma tahan kaalust alla võtta, siis see on minu isiklik valik ja kedagi teist ei peaks see huvitama.»

Fännid on tema sõnavõttu kiitnud ja öelnud, et Ortiz on imekaunis naine, kes on paljudele eeskujuks. 

Someone told me "Mar you're losing weight...." I said "Really? You think so? I eat a burger, fries and pizza like...

Posted by Mar Ortiz on Sunday, 10 January 2016
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles