Postimehe nädalahoroskoop 16.-22. jaanuar

, www.eestihoroskoop.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Mis ootab ees Veevalajat? Kuhu peaks oma energia suunama Skorpion? Kuidas edenevad Kaalude suhteasjad? Loe meie nädalahoroskoopi ja saad teada!

Jäär

21. märts – 19. aprill

Probleemid, mis detsembris lahendamata jäid, võivad nüüd taas päevakorda tõusta ja peavalu tekitada. Tempo on kiire, raske on tähtaegadest ja kokkulepetest kinni pidada. Nädal ei sobi tähtsateks töökõnelusteks või läbirääkimisteks kõrgete ülemustega. Dokumente allkirjastades tuleb olla eriti hoolikas!

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Soodne periood kallima, aga ka sõpradega suhtlemiseks. Võite koos midagi põnevat ette võtta või hoopis pikki avameelseid vestlusi maha pidada. Mõistad teisi hästi, võimalik, et sinult palutakse abi. Reisil olles võib ette tulla viperusi ja viivitusi, raha ning dokumente hoia hoolikalt – liikvel on pikanäpumehi.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Tööasjad edenevad jõudsalt. Oled kohusetundlik ja tegutsemishimuline, ehk õnnestub sul nüüd üks ammune unistuski teoks teha. Segadust ja möödarääkimisi võib tekkida ühise raha või vara asjus. Selgita oma seisukohti diplomaatiliselt, väldi vaidlusse laskumist – see võib viia tülitsemiseni.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Nii isiklikes kui ka töösuhetes võivad pinged välja lüüa. Praegu pole mõtet pidada kannatlikkust nõudvaid kõnelusi või minna bossi juurde palka juurde küsima. Võiksid võtta aega selleks, et puhata ja hobidega tegeleda. Üsna hea on aeg ka õppimiseks, eriti loomingulises valdkonnas.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Hea aeg kodus midagi uuendada või parandada. Suhtlus pereliikmetega on siiras ja vahetu, suudate üksteist mõista ja toetada. Tervist tuleb praegu erilise hoolega hoida. Ükskõik mis rumalustega töökaaslased, kliendid ja teised ka hakkama ei saaks – hoidu vihastamast! Ägestudes teed haiget eelkõige iseendale.

Neitsi

23. august – 22. september

Veenuse ja Jupiteri pingeseisu mõjul võid olla laisavõitu – tahaksid lihtsalt mõnusalt kodus pikutada ja elu nautida. Ka võib suureneda kiusatus magusat süüa. Suhtlemiseks armastatud inimesega on nädal hea – oled hea ja mõistev kuulaja. Kallimaga vesteldes võid kuulda põnevaid uudiseid või saada kasulikku infot.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Argised toimetused ja rahaasjad sujuvad kenasti. Sul on palju abi suurepärasest intuitsioonist. Oskad ära tabada õige hetke ning vajaduse korral ka kiiresti ja otsustavalt tegutseda. Suhete arendamiseks pole periood aga kuigi soodne. Kindlasti ei tasu hakata sassis suhteid selgeks rääkima, see võib kasu asemel kahju tuua.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Kui sul on loomingulisi hobisid, tunned nendega tegelemisest nüüd eriti suurt rõõmu. Ära võta endale liiga palju kohustusi – vajad praegu väga aega iseendale, oma annete avastamiseks ja arendamiseks. Kui su töö eeldab täpset mõtlemist ja teabe analüüsimist, võib tegutsemine olla takistatud infosulu tõttu.

Ambur

22. november – 21. detsember

Sind köidab pigem elu lõbusam pool. Kipud oma töövõimet üle hindama, pead ehk ülesandeid lihtsamaks, kui need tegelikult on, lükkad tüütuid tegemisi edasi. Äritehinguteks ning suuremate sisseostude tegemiseks on aeg ebasobiv. Info liikumine on takistatud, võid olulistest asjadest valesti aru saada ja rahalist kahju kanda.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Merkuuri, Uraani ja Pluuto pingeseisud muudavad olukorra plahvatusohtlikuks. Kipud kergesti ärrituma, enne ütlema ja alles seejärel mõtlema. Mõistlik oleks aga sõnu väga suure hoolega valida – seda, mis on üle huulte lipsanud, ei saa ju hiljem enam tagasi võtta. Pole vaja kedagi solvata, hoidu ka kuulujuttude edasirääkimisest.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Nädala teisel poolel jõuab Päike sinu märki, andes juurde elujõudu, enesekindlust ja tegutsemislusti. Ärivaist on küllaltki hea – suudad soodsaid võimalusi haista. On ka küllalt pealehakkamist, et need ruttu ära kasutada. Võid avastada hea võimaluse karjääriredelil ülespoole pürgimiseks, mis suurendab ka sissetulekut.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Nädal on üsnagi hea reisi alustamiseks juhul, kui otsid spirituaalseid elamusi. Teiste abistamine ja heategevusega tegelemine annab võimaluse end vajalikuna tunda ja toob hingerahu. Seejuures tuleb olla veendunud, et aitad neid, kes seda tõesti vajavad. Keegi võib üritada sult ka raha välja petta.

Koostanud Maria Angel, www.eestihoroskoop.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles