Ajakirja Elustiil nädala soovitused 16.-22. jaanuar

Heili Klandorf
, Postimees Elustiili juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaan Sööt kontsertide sari "Õhtu laulud" toimub 16.-29. jaanuarini üle Eesti.
Jaan Sööt kontsertide sari "Õhtu laulud" toimub 16.-29. jaanuarini üle Eesti. Foto: Mihkel Maripuu

Festivali, kontserdi, filmi ja koolituse soovitus nädalavahetuseks ja algavaks nädalaks.

FESTIVAL

Koolitants rokib täiega! Selle kaks poolt – omaloominguliste tantsude festival ja töötoad – kestavad jaanuarist oktoobrini. Koolitants 2016 maakondlikud tantsupäevad toimuvad aga 16. jaanuarist kuni 28. veebruarini Eesti eri paigus. Mine ja ela oma lemmikutele kaasa! Maakondlike tantsupäevade avalöök antakse täna Jõgeval, homme-ülehomme jätkuvad eelvoorud Tartus, siis Pärnus ja Viljandis kuni finaalkontsertideni veebruari lõpus Jõhvis. Kohtumiseni koolitantsulavadel üle Eesti!

KONTSERT

«Mulle meeldib sügisel suvemõtted kokku mängida,» ütles Jaan Sööt ühes intervjuus. Küllap saab tema suvemõtteid kuulda ka karmi talveilmaga toimuvatel kontsertidel «Õhtu laulud», millega ta nüüd kuulajaid rõõmustab. Seda romantiliselt kõlavat muusikut saab kuulata täna Vihula mõisas, kolmapäeval Türil, reedel Sakus jne. Ja ära unusta, et jaanuari lõpus annab Tartus ja Tallinnas 25. tegutsemisaasta kontserdi ka Jäääär, mille üks hingi on ka Jaan Sööt.

FILM

Mis oleks juhtunud siis, kui asteroid, mille kokkupõrge Maaga pühkis meie planeedilt igaveseks minema kõik dinosaurused, oleks Maast hoopis mööda kihutanud? Sellele küsimusele annab vastuse animafilm «Hea dinosaurus», kus nooruke apatosaurus Arlo endale ühel päeval ootamatult inimlapsest sõbra leiab. Ja kui sa veel ei tea, siis sama film kandideeris nädal tagasi parima animatsiooni Kuldgloobusele.

KOGEMUS

Lubasid aasta alguses, et hakkad tegelema mõne päris uue harrastusega? Kui tunned, et sind tõmbab fotograafia, aga oskusi napib, oled teretulnud näiteks arhitektuuri ja talvise vanalinna pildistamise koolitusele, mis toimub juba täna kell 12 Tallinnas Hopneri majas. Esmalt räägitakse pildistamise teoreetilisest poolest, hiljem proovitakse teadmised vanalinnas järele. Kolmetunnine koolitus on hea viis teada saada, kas sul on piisavalt huvi selle hobiga tegelemiseks. Uuri koolituse maksumust Piletilevist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles