Kasukad selga ja õue!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kasukas hoiab soojas ja on trendikas
Kasukas hoiab soojas ja on trendikas Foto: osta.ee

Talv on täistuuridel kohal. Lund jagub, miinuskraade on korralikult ning ilma mütsi, salli ja kinnasteta näpistab külm ikka väga korralikult. Eriti kui on vaja autot lumehunniku alt välja kaevata või hullumeelses liikluses hilinenud bussi-trammi-trolli oodata. Kuidas aga olla ühetaegu soojas ja trendikas?

Kasukas võib olla ka kunstkarvast ja värviline!
Foto: Osta.ee
Kasukas võib olla ka kunstkarvast ja värviline! Foto: Osta.ee Foto: osta.ee

Õnneks mood soosib meie karust ilma ning kõikvõimalikud karvased tooted on väga in. Olgu selleks siis kasukas, läki-läki, karvaste mansetiäärtega mantel või vest.

Ka neljajalgsed sõbrad tahavad sooja
Foto: Osta.ee
Ka neljajalgsed sõbrad tahavad sooja Foto: Osta.ee Foto: osta.ee

Tulihingelised blogijad ja fashionistad teavad, et üks tõeline kasukas muudab kogu väljanägemise glamuurseks. Kasukad võivad olla valmistatud ka kunstnahast/karvadest ning värvid ei pea sugugi olema ainult naturaalsetes toonides. Roosa, sinine või roheline kasukas on juba mitu hooaega trendide lipulavaks.

Lisaks glamuurile hoiab kasukas Sind soojas ning teeb õues viibimise meeldivaks. Ära unusta teisi pereliikmeid, ka neljajalgseid, soojade rõivastega varustada.  

Õnnelikud on need, kel ema või vanaema riidekapist kasukas alles on. Ehtsast karusnahast esemeid tuleks kindlasti läbi mitmete põlvkondade kanda. Kel aga riidekapp kasukate all lookas ei ole, siis siit leiab kasukaid igas hinnaklassis. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles