Südamlik lugu: paar otsustas pärast 23 aastat lahus olemist taas abielluda

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: SCANPIX

Roz ja Ian Ellis olid 23 aastat abielus olnud, kui nad otsustasid abielu lahutada. Nad elasid eraldi, kuid pärast peaaegu 23 aastat viis elu neid taas kokku ja mõni aeg tagasi abiellusid nad teist korda.

Roz ja Ian kohtusid 1967. aastal. Nad kihlusid üsna pea pärast tutvumist ja järgneval aastal said neist abikaasad. Roz tunnistas, et tegemist polnud armastusega esimesest silmapilgust, kuid nende vahel oli kahtlemata keemia. Naise sõnul oli nende armulugu väga tormiline, edastab Good Housekeeping.

Kahjuks kasvasid nad endi sõnul lahku ja 1991. aastal otsustasid abielu lahutada. Nad jäid pärast lahutust sõpradeks ja neid ühendavad ka kolm ühist last ning kaheksa lapselast.

Roz ja Ian leidsid uued kallimad ning abiellusid. Kahjuks aga surid mõlema abikaasad ja 2013. aastal leidsid nad teineteist taas oma poja pulmas. Nad käisid koos õhtustamas ja reisimas. Rozi sõnul tundsid nad mõlemad, et tunded pole kuskile kadunud ning nad otsustasid oma suhtele uue võimaluse anda. Nüüd teevad nad taas pulmaplaane.

«Ma poleks kunagi arvanud, et me abiellume uuesti, aga mul on hea meel, et see juhtus,» ütles naine. Ta tunnistas, et hoidis alati oma esimest abielusõrmust alles ja kavatseb seda uuesti kasutada. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles